ΜΕΝΟΥ

Πρωτοποριακή εκδήλωση της «G&P LAZAROU Estate Agents»

Η G&P LAZAROU κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις της για καινοτόμες και πρωτοποριακές ενέργειες στο χώρο των ακινήτων,  προχώρησε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Παρασκευή στην διοργάνωση εκδήλωσης στα νέα γραφεία της, για φίλους και στενούς συνεργάτες. Η εκδήλωση απευθυνόταν σε φίλους και στενούς συνεργάτες, με τον σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις, να δημιουργήσουμε δεσμούς και να απολαύσουμε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Υπό το σύνθημα “να αποχωρούμε από το γραφείο την Παρασκευή «ζαλισμένοι» από κρασί και όμορφες στιγμές, χωρίς στρες και άγχος, ώστε να επιστρέφουμε τη Δευτέρα ανανεωμένοι για νέες επιτυχίες,” ο κ. Πέτρος Λαζάρου, ιδιοκτήτης της εταιρείας, και το προσωπικό της G&P LAZAROU, σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου των ακινήτων, συνεργατών και των Μέσων Ενημέρωσης, πέρασαν ένα ξέγνοιαστο και ευχάριστο απόγευμα στα νέα μας γραφεία. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε την αφορμή για τη συζήτηση και τον διάλογο σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις και τις μελλοντικές προοπτικές στον χώρο του Real Estate.

Ο κ. Λαζάρου δεσμεύτηκε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες της και να συνεχίσει ακόμα πιο ψηλά στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και επενδύσεων για όλους τους ενδιαφερομένους.

Τα νέα γραφεία λοιπόν της εταιρείας μας στην Λεωφόρο Αθαλάσσας 174 στον Στρόβολο, από την περασμένη Παρασκευή και κάθε Παρασκευή μεσημέρι θα ανοίγουν τις πύλες τους για φίλους και συνεργάτες με στόχο την καλύτερη δυνατή επικοινωνία και σε ώρες ξεκούρασης και διασκέδασης, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τους διαχρονικούς συνεργάτες μας και το προσωπικό μας.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί έναν ακόμη τρόπο για την G&P LAZAROU Estate Agents να τιμήσει τους παλαιούς φίλους και συνεργάτες και να επιδείξει την αφοσίωσή της στην παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών στον χώρο των ακινήτων.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!