ΜΕΝΟΥ

Προοπτικές ανάπτυξης της ψηφιακής οικονομίας της Κύπρου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το συνέδριο Leveraging Digital Economy Cyprus, που διοργάνωσε την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με την Top Kinisis Conferences & Events.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πέραν των 150 σύνεδρων από διάφορους κλάδους της οικονομίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για διάφορους τομείς της ψηφιακής οικονομίας όπως το fintech, το νομικό πλαίσιο, στοιχεία από τον Πανευρωπαϊκό οργανισμό Eurocommerce για το παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο, την κυβερνοασφάλεια, το ηλεκτρονικό marketing, καθώς επίσης και το όραμα των ειδικών για το ψηφιακό μέλλον της Κύπρου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια, κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάφορες θεματικές του συνεδρίου σε μεγαλύτερο βάθος.

Χορηγοί και υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Τράπεζα Κύπρου, Eccombx, Odyssey Cybersecurity, K. Argyridou & Associates LLC, όπως επίσης και οι οργανισμοί Eurocommerce και Techisland. Χορηγός επικοινωνίας ήταν η εταιρεία Digital Tree.

Το ΚΕΒΕ θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, αναδεικνύοντας τις προοπτικές ανάπτυξης της ψηφιακής οικονομίας και να καταθέτει μαζί με τους στρατηγικούς του συνεργάτες, εισηγήσεις για ανάπτυξη της Κύπρου σαν προορισμός για εταιρείες τεχνολογίας.

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!