ΜΕΝΟΥ

Project Management Conference 17 Νοεμβρίου Λεμεσός

Το Project Management Conference, ένα από τα πλέον μεγαλύτερα και αναγνωρισμένα επαγγελματικά συνέδρια στην Κύπρο, επιστρέφει στις 17 Νοεμβρίου 2023, στο City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό.  

Η εταιρεία Odyssey στηρίζει για ακόμη μια χρονιά το συνέδριο, σαν χορηγός της κύριας ομιλήτριας του συνεδρίου, Teresa Lawrence.

Η Odyssey, πρωτοπόρος στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας, αναδεικνύει τον ρόλο της ως αξιόπιστου εταίρου προς διεθνής οργανισμούς, στην αντιμετώπιση των προκλήσεων του ψηφιακού χώρου. Δραστηριοποιούμενη στον χώρο αυτό επί περισσότερο από δύο δεκαετίες, η Odyssey προσφέρει την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτούνται για τη δημιουργία και εφαρμογή μιας στρατηγικής κυβερνοασφάλειας που είναι αποτελεσματική και πρακτική.

Το συνέδριο απευθύνεται προς στελέχη από όλους τους τομείς της οικονομίας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Συγκεκριμένα, απευθύνεται προς γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους, οικονομικούς διευθυντές, project και portfolio managers, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές μάρκετινγκ, επαγγελματίες πληροφορικής, αλλά και προς όλους όσοι συμμετέχουν στη διαχείριση έργων.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα από τα πλέον επιτυχημένα συνέδρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pmicyprusconference.com.

Χορηγός επικοινωνίας το Economy Today.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!