ΜΕΝΟΥ

Πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεοπωλών με δυνατότητα άμεσης εργοδότησης

Διοργανώνεται από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με τα Προγράμματα Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege και τη Μονάδα Κατάρτισης και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022, ανακοινώθηκε η νέα πρωτοβουλία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ που υλοποιείται με τη συνεργασία των Προγραμμάτων Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege και τη Μονάδα Κατάρτισης και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Εκ μέρους των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ απηύθυναν χαιρετισμούς ο κ. Γιώργος Θεοδότου, CEO, και ο κ. Μάριος Αντωνίου, Διευθυντής του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Εκ μέρους του Intercollege,  το πρόγραμμα χαιρέτισε ο κ. Νικόλας Κυθρεώτης, Εκτελεστικός Διευθυντής του Intercollege Λευκωσίας και της Μονάδας Κατάρτισης και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εκ μέρους του Παγκύπριου Συνδέσμου Κρεοπωλών,  το πρόγραμμα χαιρέτισε ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Κώστας Λειβαδιώτης.

Στη διάσκεψη επίσης παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ κ. Μάριος Τσιακκής, ο κ. Μιχάλης Αντωνίου, Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ, ο κ. Στέφανος Κουρσάρης, Γενικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ και άλλοι επίσημοι.

Το πρόγραμμα παρουσίασαν ο Νεόφυτος Νεοφύτου, Master Butcher των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, και ο Σεφ Πανίκος Θεοδοσίου, Εκπαιδευτής Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege.

Με κοινό στόχο την επιτυχία της πρωτοβουλίας, οι  εταίροι  εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το πρόγραμμα κατάρτισης που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, και την επιθυμία τους να συμβάλουν σε μία προσπάθεια κάλυψης των αναγκών της αγοράς, αλλά και να διατηρηθεί ζωντανό μέσα στον χρόνο το επάγγελμα του κρεοπώλη.

Το Πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεοπωλών είναι ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα που προσφέρει πλήρη επαγγελματική εκπαίδευση με θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, τα οποία θα διδάξουν καταρτισμένοι καθηγητές και επαγγελματίες του κλάδου με πολυετή πείρα. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια του Intercollege και των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης, οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα διεκδίκησης πιστοποιητικού  του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων, επιπέδου 4 (EQF Level 4) ενώ θα έχουν δυνατότητα άμεσης εργοδότησης στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ αλλά και την ευκαιρία διεκδίκησης θέσεων εργασίας σε συναφείς επαγγελματικούς κλάδους, τόσο στην Κύπρο όσο και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, που χαίρει της στήριξης του Παγκύπριου Συνδέσμου Κρεοπωλών, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν να ενισχύουν την κοινωνία και την οικονομία του τόπου, σε συνεργασία με τα Προγράμματα Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege και τη Μονάδα Κατάρτισης και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Οι εγγραφές για συμμετοχή στο πρόγραμμα ξεκίνησαν στις 14 Απριλίου 2022 και συνεχίζονται. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Intercollege, στον αριθμό 22 842500, ή να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες: www.alphamega.com.cy και  www.intercollege.ac.cy.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!