ΜΕΝΟΥ

Πρόγραμμα εγγύησης ελαστικών από την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Με το πρόγραμμα «Safety Together» η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ φέρνει μια σημαντική καινοτομία στον τομέα της εγγύησης ελαστικών: εγγυάται κάθε καινούργιο σετ Goodyear και Dunlop για 12 μήνες ή 20.000 χιλιόμετρα (ό,τι έρθει πρώτο). Το πρόγραμμα προνοεί τη δωρεάν αντικατάσταση ενός ελαστικού που θα καταστραφεί εντός του (χρονικού ή χιλιομετρικού) πλαισίου της εγγύησης η οποία ισχύει μόνο για αγορές από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών.

«Το πρόγραμμα ‘Safety Together’ έρχεται να καθησυχάσει μια μεγάλη και λογική ανησυχία του οδηγού που επιλέγει καινούργια, premium ελαστικά, δαπανώντας ένα σεβαστό ποσό: τι συμβαίνει εάν όσο το σετ είναι ακόμα καινούργιο, ένα ελαστικό καταστραφεί χωρίς ευθύνη του οδηγού;» εξηγεί ο κ. Μάριος Καποδίστριας, Co – CEO της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ. «Στα δέκα χρόνια που ως εταιρεία βρισκόμαστε στην αγορά ελαστικών, έχουμε δει αρκετά τέτοια περιστατικά» προσθέτει ο κ. Καποδίστριας και συνεχίζει: «σημαντική αιτία του προβλήματος είναι το οδικό μας δίκτυο το οποίο σε πολλά σημεία είναι γεμάτο με λακκούβες και άλλες παγίδες για τον οδηγό και τα ελαστικά, ενώ η γενικότερη ακαταστασία που επικρατεί σε πολλά σημεία των δρόμων των πόλεων έχει ως αποτέλεσμα καρφιά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα να απειλούν καθημερινά τα ελαστικά μας».

Περισσότερες πληροφορίες για τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα εγγύησης στο http://safetytogether.cy, ενώ στη διάθεση των δικαιούχων είναι και το warrantytyres@kapodistrias.com.cy.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι η αγορά τεσσάρων καινούργιων ελαστικών. Η εγγύηση καλύπτει ιδιωτικής χρήσης οχήματα με κυπριακές πινακίδες, που δεν υπερβαίνουν σε βάρος τα 3.500 κιλά. Εξαιρούνται ορισμένες μάρκες αυτοκινήτων πολυτελείας και ελαστικά off – road. Εξαιρούνται επίσης φθορές από ατυχήματα, μηχανικές βλάβες, φωτιά ή κακόβουλες ενέργειες.

Νο1 αντιπρόσωπος ελαστικών στην Κύπρο

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ εισήλθε στην αγορά ελαστικών το 2012 με τα επώνυμα, κινεζικής κατασκευής ελαστικά Sailun ενώ τα επόμενα χρόνια πρόσθεσε στη γκάμα της τα κορεάτικα ελαστικά πρώτης εφαρμογής Hankook και τα Laufenn, την budget επιλογή του ίδιου εργοστασίου. Από το 2018 έχουν προστεθεί στην γκάμα της εταιρείας τα premium ελαστικά Goodyear και Dunlop καθώς και τα ελαστικά Sava καθιστώντας την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ως το μεγαλύτερο αντιπρόσωπο και διανομέα ελαστικών στην Κύπρο.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!