ΜΕΝΟΥ

Primetel: Σταθερά δίπλα σε αυτούς που προσφέρουν

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η ομάδα εργαζομένων, συνεργατών και φίλων
της εταιρείας έδωσε γι’ ακόμα μια φορά το δυναμικό “παρών στην εκδήλωση ‘Walking for life’ του ΠΑΣΥΚΑΦ, ενώ έτρεξε για καλό σκοπό και στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE.

Στην Primetel, σε μια δύσκολη εποχή, φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε θετικά στα αιτήματα της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Γι΄αυτό συμμετέχουμε ενεργά σε πρωτοβουλίες οργανισμών και φορέων που έχουν αποδεδειγμένο θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους γύρω μας και που φροντίζουν για την ενδυνάμωση και υποστήριξη κοινωνικών ομάδων.

Είμαστε χαρούμενοι που το τελευταίο διάστημα συνεισφέραμε σε υλικούς πόρους, αλλά και με τη συμμετοχή των ανθρώπων μας σε τρεις σημαντικές δράσεις που αλλάζουν την κοινωνία μας προς το καλύτερο:

Πιστοί στη μακρόχρονη δέσμευσή μας στηρίζουμε και φέτος το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ, συμμετέχοντας σε μια σειρά από ενέργειες που προάγουν τη συντροφικότητα και τη στήριξη των συνανθρώπων μας με εμπειρία καρκίνου και των οικογενειών τους. Με τις δικές μας δυνάμεις συμβάλλουμε στην τεράστια προσπάθεια του Συνδέσμου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των καρκινοπαθών, ως υποστηρικτής και επίσημος τηλεπικοινωνιακός χορηγός του. Συμμετέχουμε ενεργά στις εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ΠΑΣΥΚΑΦ όπως το «Παιδικό Πανηγυράκι», το «Μαγιάτικο Πανηγύρι» και το “Walking for Life”.

Παράλληλα, είμαστε μέσα στην πιο μεγάλη αθλητική γιορτή του νησιού, το Μαραθώνιο Λεμεσού υποστηρίζοντας τις αξίες και τα μηνύματα της κορυφαίας διοργάνωσης. Ως Χρυσός Χορηγός της Εταιρικής Διαδρομής των 5ΚΜ, αλλά και επίσημος τηλεπικοινωνιακός πάροχος τρέχουμε με τους ανθρώπους μας, με συνοδοιπόρο τον ΠΑΣΥΚΑΦ προωθώντας και εκεί τους στόχους του.

Τέλος, για έβδομη χρονιά το 2022 συμβάλλουμε στο να βρεθούν οι ανάγκες των παιδιών στο προσκήνιο συμμετέχοντας στο Run as One με τις υπεραγορές ΆλφαΜέγα. Ως Μεγάλοι Χορηγοί, αλλά και ως παρέες συναδέλφων, στην Primetel συμπορευόμαστε με τους διοργανωτές και τους εκατοντάδες δρομείς με στόχο στην ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων στα θέματα της ισορροπημένης παιδικής διατροφής και της σωματικής άσκησης.

Η ανταπόκριση στις ανάγκες των συμπολιτών μας αποτελεί βασική επιδίωξη της Primetel. Και οι ανάγκες δεν περιορίζονται στις σύγχρονες υποδομές, τις καινοτομικές υπηρεσίες και την εξαιρετική εξυπηρέτηση, αλλά περιλαμβάνουν την προσφορά, την αλληλεγγύη και την έμπρακτη βοήθεια όσων τη χρειάζονται.

Περισσότερα σχετικά με την Primetel στο primetel.com.cy.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!