ΜΕΝΟΥ

Δημοσιογραφική Διάσκεψη Τύπου: Limassol Boat Show 2023 18-21 Μαΐου στη Μαρίνα Λεμεσού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 10 Μαΐου, η δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου για το Limassol Boat Show 2023 στο Marina Breeze Lounge Bar, στη Μαρίνα Λεμεσού. Κύριοι ομιλητές στη διάσκεψη ήταν ο Διευθυντής της Dacor Advertising and Media Ltd, κύριος Άριστος Αριστείδου, ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού, κύριος Νικηφόρος Παμπακάς, εκπρόσωπος  του πλατινένιου χορηγού της Έκθεσης, E-Cars Cyprus και ο Διευθυντής του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, κύριος Ιωάννης Τυπάλδος.

Μετά την τεράστια επιτυχία και διεθνή αναγνώριση που είχε αποκτήσει η προηγούμενη Έκθεση, οι διοργανωτές, Dacor Advertising & Media Ltd και Limassol Marina Ltd εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους αλλά και τις ευχαριστίες τους για την άνευ προηγουμένου εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη φετινή διοργάνωση, τόσο από μεριάς εκθετών όσο και από μεριάς επισκεπτών. Το γεγονός αυτό επισημαίνει ακόμη περισσότερο τη δυναμικότητα της Έκθεσης η οποία αδιαμφισβήτητα συμβάλει σημαντικά στην εδραίωση της Κύπρου στον παγκόσμιο χάρτη σκαφών αναψυχής αλλά και στην ανάπτυξη του κλάδου σε τοπικό επίπεδο. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες και ανακοίνωσαν ότι τα εγκαίνια του Limassol Boat Show 2023 θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 17:00, στη Μαρίνα Λεμεσού.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 18 μέχρι 21 Μαΐου 2023, στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Λεμεσού. Για ακόμη μία χρονιά, σημαντική παρουσία στην εκδήλωση θα έχουν τα υπερπολυτελή superyachts αλλά και μικρότερα σκάφη αναψυχής τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ανατολική Μεσόγειο, γεγονός που προσελκύει αρκετούς επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα σκαφών αναψυχής, θαλάσσιων αθλημάτων, ψυχαγωγικής αλιείας, κατάδυσης και άλλων υπηρεσιών του κλάδου. Στην Έκθεση θα παραστούν πέραν των 100 εκθετών από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ, το Λίβανο, τις ΗΠΑ και τη Φιλανδία ενώ θα φιλοξενηθούν, επίσης, διεθνής σεμινάρια, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, κέντρο ενημέρωσης για το θαλάσσιο περιβάλλον, φιλανθρωπική επίδειξη μόδας, και επιδείξεις θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Ιδιαίτερη αναφορά έχει γίνει και στην παρουσίαση μοναδικών αυτοκινήτων πολυτελείας από την εταιρεία E-Cars Cyprus.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο +357 25 577 750.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!