ΜΕΝΟΥ

Λάμψη, πολυτέλεια και premium γεύσεις στο λαμπερό event του Chivas Regal!

Στο κορυφαίο event του Chivas Regal οι λάτρεις και φίλοι του πιο premium whisky απόλαυσαν μία λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στην πολυτελή γκάμα του Chivas Regal. Μία γκάμα που αποτελείται από διαχρονικές, κλασικές εκφράσεις και σύγχρονες καινοτομίες και την απολαμβάνει όλος ο κόσμος τα τελευταία διακόσια χρόνια.

Tην Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε το πιο glamorous event της χρονιάς στο Patio Cocktail Bar, στη Λευκωσία. To premium whisky Chivas Regal υποδέχθηκε συνεργάτες τής εταιρείας Tempo Beverages Cyprus, influencers, εκλεκτούς προσκεκλημένους και εκπροσώπους των ΜΜΕ, χαρίζοντάς τους μία ανεπανάληπτη βραδιά αλλά και το απόλυτο combo: Την εορταστική και γεμάτη γοητεία ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τις μοναδικές και αριστοκρατικές γεύσεις whisky!

Τις εντυπώσεις έκλεψε και η λαμπερή διακόσμηση με την εμβληματική παρουσία του Chivas Regal να είναι διάχυτη στον χώρο!

Μία από τις πολλές εκπλήξεις της βραδιάς ήταν και η γευστική δοκιμή σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο whisky bar. Κάθε προσκεκλημένος είχε την ευκαιρία και με την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Καζέλη, Brand Ambassador της Pernod Ricard, να συμμετάσχει σ’ ένα blind tasting με διάφορα whiskies από την πολυτελή γκάμα του Chivas Regal. Η διαδικασία ήταν απλή και άκρως απολαυστική.

To ψυχαγωγικό κομμάτι ανέλαβε το δυναμικό δίδυμο στα decks, Pueblo Franco και The Mighty Scoop, και στη συνέχεια ανέβηκε on stage ο νεαρός καλλιτέχνης Biased Beast, ο οποίος μάγεψε με τη σκηνική του παρουσία και το εκρηκτικό live act του.

Αναμφίβολα, οι προβολείς του κορυφαίου event του Chivas Regal ήταν στραμμένοι στο premium whisky, ενώ την τιμητική τους είχαν και τα επιλεγμένα cocktails με βάση, φυσικά, το εκλεκτό whisky από την πλούσια γκάμα Chivas Regal.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Chivas Regal, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.

Μάθετε περισσότερα για την πολυτελή γκάμα Chivas Regal, κάνοντας κλικ εδώ

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!