ΜΕΝΟΥ

Παρουσίαση για την Πράσινη Επιχειρηματικότητα στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση για την Πράσινη Επιχειρηματικότητα στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι 22 Ιουνίου 2023

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου και Κυπριακό Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) διοργάνωσαν από κοινού σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UoL (πρώην CIIM) παρουσίαση για την Πράσινη Επιχειρηματικότητα στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι το απόγευμα της Πέμπτης, 22 Ιουνίου 2023.

Την παρουσίαση έσπευσαν να παρακολουθήσουν επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου που δραστηριοποιούνται στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου αλλά και αρμόδιοι κρατικών, δεδομένης και της σημασίας που έχει σήμερα η πράσινη μετάβαση των οργανισμών για μείωση εκπομπών, βιώσιμη παραγωγή, προώθηση της αειφορίας και εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Τα θέματα της παρουσίασης ανέπτυξαν οι ειδικοί κα. Αγλαΐα Ντίλη (Environmental Social Governance – ESG), κα. Ιωάννα Παναγιώτου (Πράσινη Επιχειρηματικότητα) και κος. Δημήτρης Τσιρόπουλος (Παρατηρητήριο Πράσινης Επιχειρηματικότητας ΚΕΒΕ & UoL).

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Παρατηρητηρίου Πράσινης και Ψηφιακής  Επιχειρηματικότητας που δημιούργησαν ΚΕΒΕ και UoL, για το οποίο επίσης παρασχέθηκε ενημέρωση.

Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ήταν εποικοδομητική και παραγωγική για όλους. Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πρωτοβουλία αυτής της διοργάνωσης αλλά και για την αξιόλογη πληροφόρηση που έλαβαν.

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!