ΜΕΝΟΥ

Ο Όμιλος Πηλακούτα παρουσίασε το ανανεωμένο Range Rover Velar της Land Rover

Με μαγευτικό σκηνικό την θάλασσα στο St Raphael Resort στη Λεμεσό και τους ατμοσφαιρικούς ήχους του βιολιού, ο Όμιλος Πηλακούτα αποκάλυψε σε εκλεκτούς καλεσμένους, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, το νέο Range Rover Velar με την Plug In υβριδική του έκδοση, που μόλις έχει φτάσει στην Κύπρο.

To ανανεωμένο Range Rover Velar της Land Rover που προσφέρεται από τον Όμιλο Πηλακούτα με 5 χρόνια εγγύηση, χαρακτηρίζεται από φρεσκαρισμένη εμφάνιση, ριζικά αλλαγμένο εσωτερικό και αναβαθμισμένη προσφορά τεχνολογίας. Είναι ένα αυτοκίνητο με ισχυρή προσωπικότητα κύρους, εντυπωσιακή αισθητική, υψηλή τεχνολογία, κορυφαία ασφάλεια και δυναμικές επιδόσεις.

Στο δρόμο εξέλιξης του προηγούμενου επιτυχημένου μοντέλου, το νέο Range Rover Velar φέρνει αλλαγές τόσο εξωτερικές όσο και εσωτερικές. Πρόσθετες αποχρώσεις στη χρωματική παλέτα και προσεκτικά επιλεγμένες σχεδιαστικές παρεμβάσεις, φρεσκάρουν την εμφάνιση και αναδεικνύουν το μοναδικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Όπως η ανασχεδιασμένη γρίλια, οι προφυλακτήρες και το τρισδιάστατο οπτικό μοτίβο στους προβολείς.

Οι αλλαγές στο εσωτερικό του, είναι εκτεταμένες με αφετηρία τη νέα κεντρική οθόνη αφής των 11,4 ιντσών. Η θέση της επιλέχθηκε ώστε να μη διασπάται η προσοχή του οδηγού στο δρόμο, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της ασφάλειας. Επιπλέον, μέσω της οθόνης αφής, παρέχεται πρόσβαση στο 80% των λειτουργιών του οχήματος με μόλις δύο αγγίγματα.

Στο νέο Range Rover Velar δεν θα βρείτε κουμπιά και διακόπτες, – υπάρχουν μόνο στο τιμόνι και αυτοί είναι αφής- αφού οι παραδοσιακοί διακόπτες εξαφανίστηκαν, αποδεικνύοντας ότι η αυτοκίνηση αλλάζει και η εξέλιξη κινείται όλο και πιο γρήγορα.

Η ψηφιακή τεχνολογία του Range Rover Velar της Land Rover πρωταγωνιστεί, κάνοντας εύκολη και απολαυστική την οδήγηση, αλλά και την παραμονή των επιβατών στο νέο Velar, με το πλήρες infotainment σύστημα πολυμέσων PiVi Pro. Φυσικά υποστηρίζει Android Auto και Apple Car Play, ενώ δέχεται αναβαθμίσεις over the air.

«Το νέο Range Rover Velar έχει το όνομα. Έχει την εμφάνιση. Έχει το χαρακτήρα. Έχει την τεχνολογία. Έχει τις επιδόσεις. Έχει όλα όσα μπορεί να ζητήσουν όσοι επιθυμούν το απόλυτο στην κατηγορία του. Είναι ένα αυτοκίνητο που αποτελεί ‘πρόκληση γοήτρου’ για τον ιδιοκτήτη του», είπε η κ. Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου Head of Business Development. «Και δεν είναι μόνο αυτό. Η πιο ήσυχη καμπίνα της κατηγορίας, είναι αυτή του νέου Range Rover Velar. Απαράμιλλη ηχομόνωση που συνδυάζεται με ειδική τεχνολογία εξουδετέρωσης των εξωτερικών θορύβων. Ποτέ μια διαδρομή δεν ήταν τόσο ήσυχη και ξεκούραστη», τόνισε η κ. Πηλακούτα Χριστοφόρου.

Το νέο Range Rover Velar είναι στην Κύπρο, με την εγγύηση και το κύρος του Ομίλου Πηλακούτα.  

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!