ΜΕΝΟΥ

Η Πετρολίνα σε ζεσταίνει…τριπλά με το Σχέδιο επιβράβευσης καρτών ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου

Τριπλοί βαθμοί με αγορές σε πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης, από την 1 μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2023, στα πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Εni.

H Πετρολίνα συμμετέχει στο Σχέδιο επιβράβευσης καρτών ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου και δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές, από την 1 μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2023, να συλλέξουν τριπλούς βαθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, η Πετρολίνα δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου και έχουν εγγραφή στο antamivi app, να κάνουν αγορές σε πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης 250 ευρώ και άνω σε μία συναλλαγή σε πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Eni και να εξασφαλίσουν τριπλούς βαθμούς.

Το Σχέδιο επιβράβευσης καρτών ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου επιβραβεύει το κυπριακό κοινό με βαθμούς κάθε συναλλαγής με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε πάνω από 900 σημεία σε όλη την Κύπρο. Οι κάτοχοι των καρτών, μπορούν να εξαργυρώσουν τους βαθμούς αυτούς στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως και τους όρους, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ www.petrolina.com.cy

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!