ΜΕΝΟΥ

Πετρολίνα: Μέγας Χορηγός του 5ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Στηρίζοντας μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις στην Κύπρο

 Για πέμπτη χρονιά η Πετρολίνα στήριξε ως Μέγας Χορηγός τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του νησιού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2022, με σημείο έναρξης το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Η διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών από άτομα κάθε ηλικίας και από διάφορες χώρες.

Η Petrolina Energy Team, η ομάδα εθελοντών της Πετρολίνα που αποτελείται από μέλη του προσωπικού της Εταιρείας και των οικογενειών τους, έδωσε για άλλη μια χρονιά μαζικά το παρών της στον Μαραθώνιο. Μέλη της ομάδας έλαβαν μέρος στον Εταιρικό Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων, ενώ άλλοι στελέχωσαν το περίπτερο της Εταιρείας στο σημείο εκκίνησης στις Φοινικούδες.

Αξίζει να τονιστεί ότι ανάμεσα στους στόχους του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας είναι και η στήριξη ιδρυμάτων και οργανώσεων οι οποίες ενισχύουν έμπρακτα την κυπριακή κοινωνία. Φέτος, ο Μαραθώνιος στήριξε τα Special Οlympics Cyprus, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, το Ronald McDonald’s House of Charities Cyprus και το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Εμπνευσμένη από τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού και του εθελοντισμού, η Πετρολίνα στηρίζει διαχρονικά μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίες όχι μόνο πρωταγωνιστούν στα αθλητικά δρώμενα του νησιού αλλά προβάλλουν και την Κύπρο διεθνώς. Ο Αθλητισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας, μέσα από τον οποίο προβάλλονται αξίες όπως η ομαδικότητα, η πειθαρχία και η αφοσίωση.

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!