ΜΕΝΟΥ

Η Πετρολίνα διαχρονικός στρατηγικός χορηγός της εκστρατείας Let’s do it! Cyprus – Καθαρίζω την Κύπρο

Στηρίζει τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική δράση στην Κύπρο, η οποία πραγματοποιείται από τις 23 μέχρι τις 29 Οκτωβρίου.

Επικεντρωμένη στον ίδιο σκοπό, που είναι η στήριξη της Κύπρου και των ανθρώπων της, η Πετρολίνα αποτελεί για άλλη μια χρονιά τον στρατηγικό χορηγό της εκστρατείας Let’s do it! Cyprus. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική δράση που πραγματοποιείται στην Κύπρο, καταγράφοντας το υψηλότερο ποσοστό συμμετοχής, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών, σε θέματα που άπτονται της προστασίας, διατήρησης και αειφόρου διαχείρισης του χερσαίου και θαλάσσιου περιβάλλοντός μας.

Το έναυσμα για την έναρξη της εκστρατείας, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας που πραγματοποίησε καθαρισμό στο Αλιευτικό Καταφύγιο Ζυγίου και της παραλίας Ζυγίου, με τη συμμετοχή διάφορων κυβερνητικών τμημάτων και κρατικών αξιωματούχων.

Το Let’s Do It! Cyprus 2023, με το σλόγκαν #stoxerisou, οργανώνεται από το Περιβαλλοντικό και Κοινωνικό Δίκτυο «Together Cyprus» σε συνεργασία με το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος, το οποίο έχει θέσει υπό την αιγίδα του την όλη εκστρατεία. Συμμετέχουν, όπως κάθε χρόνο, δημόσιοι φορείς, δήμοι, σχολεία, εταιρείες και μη κυβερνητικοί οργανισμοί, καθώς επίσης και μεμονωμένοι πολίτες, που αισθάνονται την ανάγκη να στηρίξουν την προσπάθεια και να συνεισφέρουν στο περιβάλλον.

Το Let’s do it! Cyprus αποτελεί μέρος της παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού Let’s Do It! World, στην οποία συμμετέχουν 197 χώρες και περισσότεροι από 71 εκατομμύρια εθελοντές και που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από τα σκουπίδια.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!