ΜΕΝΟΥ

Πετρολίνα: Δυναμικό παρόν και στο Πρωτάθλημα Ράλι 2022

Πρεμιέρα με τον αγώνα Tiger Rally στη Λεμεσό

Μετά την κατάκτηση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2021 για τέταρτη φορά, η Petrolina Racing Team επανέρχεται δυναμικά στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2022 κάνει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 12-13 Φεβρουαρίου στη Λεμεσό με τον αγώνα Tiger Rally. Πιστή στην αγωνιστική της δράση, η Petrolina Racing Team θα συμμετάσχει στον αγώνα, με τον περσινό πρωταθλητή Σίμο Γαλαταριώτη και συνοδηγό του τον Αντώνη Ιωάννου με αυτοκίνητο VW Polo GTI R5 και τον Παναγιώτη Γιάγκου με τον Άριστο Νικολάου και αυτοκίνητο Hyundai i20 R5.

Το φετινό Tiger Rally, το οποίο διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, θα περιλαμβάνει οκτώ ειδικές διαδρομές στην ορεινή και στην ημιορεινή περιοχή Λεμεσού, συνολικής απόστασης 90.2 χλμ. Θα συμμετάσχουν συνολικά 20 πληρώματα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30πμ το Σάββατο από το MyMall (όπου θα γίνει και ο τερματισμός την Κυριακή στις 4:00μμ) ενώ το Service Park θα βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης της Βιομηχανικής Λινόπετρας.

Η Πετρολίνα, με την διαχρονική στήριξη της στον αθλητισμό, μέσω της δυναμικής παρουσίας της Petrolina Racing Team, πρωταγωνιστεί και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η Πετρολίνα εύχεται σε όλα τα πληρώματα καλή επιτυχία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!