ΜΕΝΟΥ

Πετρολίνα: Χορηγός της διαδρομής Petrolina 10 Km Energy Race στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Πιστή στη διαχρονική στήριξη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην Κύπρο, η Πετρολίνα, για άλλη μια χρονιά χορηγεί τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 13 – 14 Απριλίου 2024.

Η Πετρολίνα, η οποία έχει ταυτίσει το όνομά της με τον Μαραθώνιο Λεμεσού, είναι χορηγός διαδρομής του Petrolina 10 Km Energy Race, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, με σημείο εκκίνησης τον Μόλο Λεμεσού, στις 8 π.μ. Ο Petrolina 10 Km Energy Race, αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες διαδρομές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ και απευθύνεται κυρίως σε νέους δρομείς που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία, δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές τους.

Το Σάββατο 13 Απριλίου, η Πετρολίνα στο πλαίσιο της χορηγίας της πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά, στον χώρο του Sponsor Village, στις 10 π.μ. τη συναυλία Petrolina Energy Concert με το συγκρότημα Mr. Wilson για μια ημέρα γεμάτη ρυθμό και μουσική.

Επιπλέον, την ίδια ημέρα, η Petrolina Energy Team, η ομάδα εθελοντών της Πετρολίνα που αποτελείται από μέλη του προσωπικού της Εταιρείας και τις οικογένειες τους,  θα συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά στον εταιρικό αγώνα δρόμου 5χλμ.  

Με οδηγό τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού και του εθελοντισμού, η Πετρολίνα στηρίζει διαχρονικά μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίες όχι μόνο πρωταγωνιστούν στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Κύπρου αλλά προβάλλουν και την Κύπρο διεθνώς. Ο Αθλητισμός εξάλλου αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, μέσα από τον οποίο προβάλλονται αξίες όπως το ήθος, η ομαδικότητα και η πειθαρχία.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις του τόπου και προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό. Περιλαμβάνει ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα που αποτελείται από έξι διαφορετικές διαδρομές για διάφορες αποστάσεις και επιδόσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: www.limassolmarathon.com

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!