ΜΕΝΟΥ

Παρουσίαση Φρέσκου Κυπριακού Γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ με παραδοσιακό πρωινό

Στο χωριό Αλάμπρα, εκεί όπου ξεκίνησε να γράφεται η ιστορία της πριν από περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία Α/φοι Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα (Αλάμπρα) παρουσίασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Πέμπτη 20 Απριλίου, τη δική της σειρά φρέσκου κυπριακού γάλακτος. Με την παρουσίαση να γίνεται στο χωριό της και διατηρώντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα της, η εταιρεία πρόσφερε στους προσκεκλημένους πρωινό, το οποίο συνόδευσε με τα παραδοσιακά κυπριακά προϊόντα της.

Παρουσιάζοντας το φρέσκο κυπριακό γάλα ΑΛΑΜΠΡΑ, στελέχη της εταιρείας υπογράμμισαν ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα, το οποίο έγινε αφού προηγουμένως εξετάστηκαν λεπτομερώς όλα τα δεδομένα της αγοράς και καθορίστηκε αναλυτικό στρατηγικό πλάνο.  Επιπρόσθετα, σημείωσαν την εμπειρία δεκαετιών που διαθέτουν στην επεξεργασία γάλακτος, γεγονός που τους εφοδιάζει με την απαραίτητη τεχνογνωσία, προκειμένου να προσφέρουν εγγυημένα ποιοτικά προϊόντα. Στόχος τους, όπως ανέφεραν, είναι να καταστούν κύριος παίκτης και στην αγορά φρέσκου γάλακτος, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει το νέο τους εγχείρημα, όπως άλλωστε κάνει εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια.

Με στόχο να διασφαλίσει την άριστη ποιότητα του φρέσκου κυπριακού γάλακτός της, αλλά και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, η εταιρεία επένδυσε σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, τηρώντας την ίδια στιγμή, όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας. Σημειώνεται πως η σειρά φρέσκου κυπριακού γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ, αποτελείται από Γάλα Πλήρες, Ελαφρύ, Άπαχο, Χωρίς Λακτόζη και Αιγινό Ελαφρύ, καλύπτοντας έτσι όλες τις διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών.

Βασικός πυλώνας για την εταιρεία αποτελεί η αφοσίωση στην παράδοση και στη γεύση, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα. Πιστή σε αυτή την αρχή από την πρώτη μέρα ίδρυσής της, η Α/φοι Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα (Αλάμπρα) συνεχίζει να εξελίσσεται και να προχωρά μπροστά, χωρίς να ξεχνά από πού ξεκίνησε. Άλλωστε, αυτό καταδεικνύει και η επιλογή της τοποθεσίας για την παρουσίαση του φρέσκου γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ, με τους ανθρώπους της εταιρείας να στηρίζονται σε μία τόσο σημαντική στιγμή στην ιστορία τους, στις δικές τους ρίζες. Εκεί, όπου ξεκίνησαν όλα!

Δείτε στον σχετικό σύνδεσμο, το βίντεο για το λανσάρισμα του φρέσκου γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=TFuJb-CDSZ4

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!