ΜΕΝΟΥ

Παράδειγμα προς μίμηση η ταινία «Η μικρή πυροσβέστης»

«Η μικρή Πυροσβέστης» είναι η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων που παρακολούθησαν παιδιά του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων – ΟΚΥΠΥ, αλλά και παιδιά μελών του Σώματος Εθελοντών του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου.

Τα παιδιά απόλαυσαν την ταινία μετά από πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου, του Nicosia Mall και των Rio Premier Cinemas, στο πλαίσιο του SupportCY. Το σενάριο της ταινίας κρίθηκε απ’ όλους ιδανικό για το συγκεκριμένο ακροατήριο, αφού αναφέρεται σε ένα μικρό κοριτσάκι που ζει στην Νέα Υόρκη το 1932 και ονειρεύεται να γίνει πυροσβέστης, όπως τον πατέρας της, όμως την τότε εποχή δεν επέτρεπαν στις γυναίκες να ασκούν αυτό το επάγγελμα. Η μικρή Τζώρτζια όμως βρίσκει τον τρόπο να εκπληρώσει το όνειρό της.

Η Τράπεζα Κύπρου, το Nicosia Mall και τα Rio Premier Cinemas για ακόμη μια φορά, εκφράζουν ένα οφειλόμενο ευχαριστώ στα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, για όσα προσφέρουν προς τους συμπολίτες μας και την κοινωνία μας, γενικότερα και μαζί με όλα τα μέλη του SupportCY επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά την προθυμία  και την ετοιμότητα να τους για υποστήριξη σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!