ΜΕΝΟΥ

Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ: Προσφέρει ευκαιρίες για δωρεάν σπουδές στα 2,200 μέλη του προσωπικού της και στα εξαρτώμενά τους

Την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024, η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανακοίνωσαν, σε Διάσκεψη Τύπου, την έναρξη μίας νέας συνεργασίας, με στόχο την περαιτέρω στήριξη και ανέλιξη των  εργαζομένων των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και Bean Bar, και των εξαρτώμενων παιδιών τους.  Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ συνεχίζει να επενδύει στο προσωπικό της παραχωρώντας υποτροφίες για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, που αποδεικνύουν την ιδιαίτερη προσήλωση της εταιρείας στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της, αλλά και την επιθυμία της για προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. 

Συγκεκριμένα, η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ προσφέρει στα μέλη της ομάδας της τη δυνατότητα να διεκδικήσουν πλήρεις υποτροφίες, για το πρώτο έτος σπουδών,  σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Προσφέρονται επίσης εκπτώσεις στα δίδακτρα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ύψους 25% και 20% αντίστοιχα. Τέλος, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει 3 υποτροφίες ύψους 15% σε υφιστάμενους φοιτητές, που είτε εργάζονται στον οργανισμό είτε είναι εξαρτώμενα τέκνα δικαιούχων.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Μάριος Αντωνίου, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ, εξέφρασε τη χαρά του για τη σύναψη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το οποίο προσφέρει 100 και πλέον προγράμματα σπουδών και αποτελεί ένα από τα κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Σε δηλώσεις του ο κ. Αντωνίου ανέφερε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, καθώς μέσω αυτής δίνεται η ευκαιρία σε εργαζόμενους μας να σπουδάσουν στον κλάδο που τους ενδιαφέρει και παράλληλα παραχωρείται σημαντική βοήθεια σε φοιτητές και τους γονείς τους.  Είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία θα αφήσει θετικό πρόσημο στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας, αλλά και στην χώρα γενικότερα”.

Με τη σειρά του, ο κ. Τάσος Δημητρίου, Διευθυντής του Τμήματος Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, χαιρέτησε τη συνεργασία εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η συνεργασία θα είναι αποδοτική τόσο για τους δύο εταίρους όσο και για το υφιστάμενο και μελλοντικό εργατικό δυναμικό του τόπου μας. Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Η συμφωνία έχει μεγάλη σημασία γιατί οι προτεινόμενες δράσεις αναμένεται να συμβάλουν άμεσα στην ευρύτερη εκπαιδευτική και εργασιακή κοινότητα. Μέσα στο πλαίσιο της κοινής μας δράσης έχουμε συμφωνήσει όπως το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρέχει υποτροφίες για εισαγωγή και φοίτηση σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει, με στόχο την ανάπτυξη και προαγωγή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο προσωπικό αλλά και τα εξαρτώμενα παιδιά του προσωπικού της Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ”.

Η Διάσκεψη Τύπου πραγματοποιήθηκε στην παρουσία στελεχών των δύο εταίρων και εκπροσώπων των ΜΜΕ, με τη  Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ να επιβεβαιώνει και να ενισχύει τη δέσμευσή της για προσφορά στην κοινωνία και οικονομία του τόπου μας.  

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!