ΜΕΝΟΥ

Παγκόσμιο βραβείο για την Cablenet μαζί με την Plume στα Global Telecom Awards!

Η Cablenet, κορυφαίος Τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Κύπρο, μαζί με την Plume, στρατηγικό της συνεργάτη κατέκτησαν μία σημαντική νίκη στα 11α  Ετήσια Παγκόσμια Βραβεία Τηλεπικοινωνιών, Glotel Awards της Telecoms.com που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στο Plaisterers’ Hall του Λονδίνου. Η κατάκτηση του βραβείου στην κατηγορία Most Innovative Operator Cloud Offering, αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Cablenet για καινοτομία και αριστεία στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, που αφορά στο λανσάρισμα της πρωτοπόρου Υπηρεσίας Purple Max Internet.

Τα Glotel Awards, που φημίζονται ως ο κορυφαίος παγκόσμιος θεσμός  αναγνώρισης πρωτοποριακών επιτευγμάτων στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, τιμούν τις εταιρείες που συμβάλλουν σημαντικά στην πρόοδο και τον μετασχηματισμό του παγκόσμιου Τηλεπικοινωνιακού τοπίου. Η αξιοσημείωτη νίκη, ιδίως όταν συναγωνίζεσαι με τα μεγάλα ονόματα στον παγκόσμιο χώρο των Τηλεπικοινωνιών, υπογραμμίζει την αφοσίωσή της εταιρείας στην παροχή πρωτοποριακών λύσεων και υπηρεσιών που διευρύνουν τα όρια του κλάδου.

Σε συνεργασία με την Plume, βασικό συνεργάτη στην επιδίωξη της Cablenet για τεχνολογική πρόοδο, το βραβείο αυτό σηματοδοτεί την επιτυχή ενσωμάτωση λύσεων τελευταίας τεχνολογίας στις προσφορές της Cablenet. Η συνεργασία με την Plume διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ικανότητα της Cablenet να ανταποκρίνεται και να υπερβαίνει τις εξελισσόμενες ανάγκες της πελατειακής της βάσης.

Ο κ. Γιάννος Μιχαηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Cablenet, εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχία της εταιρείας, δηλώνοντας: “Η κατάκτηση του Global Telecoms Award στην κατηγορία Most Innovative Operator Cloud Offering, αποτελεί τεράστια τιμή για την Cablenet. Αντανακλά την ακλόνητη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την παροχή εξαιρετικών Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Το επίτευγμα αυτό αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης των ταλαντούχων ατόμων της ομάδας μας και των στρατηγικών συνεργασιών που οδηγούν στην επιτυχία μας”.

Η αναγνώριση της Cablenet στα Glotel Awards όχι μόνο ενισχύει το κύρος της στον κλάδο, αλλά αναδεικνύει την Κύπρο σε κόμβο Τηλεπικοινωνιακής καινοτομίας.

Το βραβείο αναδεικνύει τον αντίκτυπο της εταιρείας σε παγκόσμια κλίμακα, ενισχύοντας τη θέση της ως ηγέτη στην παροχή παγκόσμιας κλάσης Τηλεπικοινωνιακών λύσεων.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!