ΜΕΝΟΥ

Έμπειρα στελέχη του διαφημιστικού κλάδου στην Οργανωτική Επιτροπή των Young Lions 2024

Στελέχη με σημαντική εμπειρία στον διαφημιστικό κλάδο, απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή των Young Lions Cyprus 2024, που έχει συσταθεί για τον διαγωνισμό που θα οδηγήσει νέους επαγγελματίες σε έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους παγκόσμιους διαγωνισμούς, στις Κάννες.

Η Πρόεδρος των Young Lions 2024 Ξένια Χατζηιωαννίδου, έχοντας πρόσφατα αναλάβει τον  ρόλο της Γενικής Διευθύντριας της Innovation Leo Burnett, αναδεικνύοντας τη δύναμη της δημιουργικής ηγεσίας και του στρατηγικού σχεδιασμού, αναφέρει σχετικά με τη διοργάνωση: «Ξεκινώ το έργο μου, με σκοπό τη θετική εξέλιξη του χώρου, δίνοντας έμπνευση στα νέα ταλέντα της Κύπρου. Σε συνεργασία με τον επίσημο φορέα διαφήμισης (ΣΔΕΚ), τους ανθρώπους της ομάδας μου αλλά και την οργανωτική επιτροπή με μέλη από τα μεγαλύτερα διαφημιστικά γραφεία του τόπου, εργαζόμαστε για να δώσουμε στα Young Lions την αίγλη και τη βαρύτητα που τους αξίζει. Πιστεύω σθεναρά στη δύναμη της δημιουργικότητας και επιθυμώ να μοιραστώ αυτή την πεποίθηση με τους νέους επαγγελματίες.»

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, που εργάζονται για την εξέλιξη του κλάδου στηρίζοντας τη νέα γενιά στον χώρο της διαφήμισης, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα, παροτρύνοντας τους νέους να συμμετέχουν στο Young Lions Cyprus για να διεκδικήσουν μία θέση στο Cannes Young Lions Competition, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions.

Η Joanna Κασουλίδου, που πρόσφατα ανέλαβε τον ρολό της Projects and Relations Director στη DELEMA McCann, είναι γνωστή ως η guru των Δημοσίων Σχέσεων στον χώρο της επικοινωνίας, με περισσότερα από 20 χρόνια πολύπλευρης εμπειρίας και με πλούσιο και διεθνές πελατολόγιο. «Η συμμετοχή μου στην οργανωτική επιτροπή των Lions έχει να κάνει με τη στήριξη της σημασίας του θεσμού στη σύγχρονη εποχή της διαφήμισης. Επιθυμώ να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο και εμπειρία έτσι ώστε ο θεσμός να παραμείνει relevant σε ένα τοπίο το οποίο μεταβάλλεται διαρκώς.»

Η Ροδούλα Ηροδότου, έχοντας πάθος για τη διαφήμιση και την επικοινωνία, συνεχίζει ως Media Director στην Partners Connected Communications, να διαμορφώνει στρατηγικές, που αναδεικνύουν τη δύναμη των Μέσων και δημιουργούν εντυπωσιακά αποτελέσματα. «Πιστεύω ακράδαντα στη δύναμη της νέας γενιάς δημιουργών και στην ανάγκη να υποστηρίζουμε και να εμπνέουμε τους νέους επαγγελματίες στον τομέα της επικοινωνίας. Η συμμετοχή μου στην επιτροπή, μου προσφέρει την ευκαιρία να συνεργαστώ με ταλαντούχους ανθρώπους και να συμβάλλω στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.»

Ο Χρίστος Σκορδής, εργάζεται από το 2021 στην Gnomi Integrated Communications έχοντας πολύχρονη εμπειρία ως Account Manager στο σχεδιασμό μεγάλων επικοινωνιακών εκστρατειών για μεγάλους τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς. «Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει ο κάθε επαγγελματίας στον χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης στην Κύπρο, είναι να δουλεύει καθημερινά με νέους ταλαντούχους ανθρώπους. Σαν μέλος της οργανωτικής επιτροπής των Young Lions, μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ με νέα ταλέντα και να τους ‘σπρώξω’ να ξεχωρίσουν με τη δουλειά τους.»

Ο Πέτρος Κεττένης, της Action Global Communications, είναι ειδικός σε θέματα Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ με 15ετή εμπειρία, εκπαιδευμένος στη διαπολιτισμική στρατηγική επικοινωνία. «Τα Young Lions είναι ένας διεθνής διαγωνισμός, που αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τα νέα ταλέντα να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους και να έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο εκείνους που θα ηγούνται της διαφήμισης του αύριο.»

Η Νατάσα Σάββα Account Director στην Innovation Leo Burnett, διαθέτει χρόνια πολύπλευρης εμπειρίας στον χώρο της διαφήμισης σε Ελλάδα και Κύπρο, με εξειδίκευση στην digital στρατηγική και επικοινωνία. «Η δημιουργικότητα είναι η βάση της διαφήμισης και αξίζει να την αναδεικνύουμε και να τη γιορτάζουμε με κάθε ευκαιρία. Tα Young Lions είναι ένας αναγνωρισμένος θεσμός, που αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.»

Η Οριάνα Ορνιθάρη, εργάζεται στην Innovation Leo Burnett, σε επίπεδο διαχείρισης πελατών, ανάπτυξης, εκτέλεσης και ανάλυσης προγραμμάτων επικοινωνίας, δημιουργώντας ολοκληρωμένες καμπάνιες. «Είναι σημαντικό για εμένα να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ ένα θεσμό, ο οποίος προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στους νέους του industry για ανέλιξη σε παγκόσμιο επίπεδο.»

Ο Σάββας Πιτζιό σπούδασε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη ενώ από το 2013 εργάζεται στην Κύπρο, πλέον ως Art Director στην Innovation Leo Burnett.
«Η δυνατότητα να συμβάλω σε ένα τέτοιου είδους εγχείρημα αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της ταυτότητάς μου, αντανακλώντας τον προσανατολισμό μου για ένα καλύτερο, πιο δημιουργικό και καινοτόμο μέλλον στον τομέα της διαφήμισης. Μέσα από τη συμμετοχή μου στην οργάνωση του φετινού Young Lions Competitions, ελπίζω να συμβάλλω στη δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος που θα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στην επόμενη γενιά του τόπου μας.»

Ο Τάσος Κωστής, βραβευμένος Art Director σε Ελλάδα και Ευρώπη με περίπου 25 χρόνια προϋπηρεσία στην διαφήμιση, τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην United Brains. «Η συμμετοχή μου στην Οργανωτική Επιτροπή των Young Lions 2024 είναι ένας τρόπος να συνεισφέρω στο industry, να βοηθήσω να γίνει γνωστή η μεγάλη αξία των βραβείων και να είμαι δίπλα στα ταλέντα του αύριο, με τρόπο ουσιαστικό.»

Ο Κωνσταντίνος Κυριάκου, εργάζεται στην TBWA/ENTELIA στην θέση του PR Leader, αναζητώντας μονίμως εμπειρίες που ‘πυροδοτούν’ τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του. «Όπως κάθε στρατηγική ξεκινάει απ’ το μηδέν, έτσι κι εσύ πρέπει να ‘κυνηγάς’ και να επενδύεις σε αντίστοιχες ευκαιρίες, γιατί ενδυναμώνουν την ψυχοσύνθεσή σου. Πας, το ζεις και επιστρέφεις πιο δυνατός και με περισσότερα κίνητρα για να εμπνέεις την ομάδα σου.»

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό που σου δίνει τη δυνατότητα να εκπροσωπήσεις την Κύπρο στο Φεστιβάλ Καννών βιώνοντας μια εμπειρία ζωής, μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2024 στο https://younglions.cy/

Τον διαγωνισμό στηρίζουν επιπλέον οι εταιρείες : ΑΗΚ στη διάθεση αίθουσας παρουσιάσεων και χώρου για την τον εορτασμό των νικητών, η Red Wolf στο website design & development, η RCS Studios στις ηχογραφήσεις, η Copy Paste στις εκτυπώσεις, ο φωτογράφος Χάρης Κυπριανού στις φωτογραφίσεις των ομάδων έργου.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Website: https://younglions.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/younglionscy

Ιnstagram: @younglionscy

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!