ΜΕΝΟΥ

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου στηρίζουν την Κύπρια γιαγιά

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου παρουσίασαν τη νέα τους εκστρατεία που είναι αφιερωμένη στην Κύπρια γιαγιά.

Η κοινή αυτή εκστρατεία ξεκίνησε το 2018 με στόχο να τιμήσει την πολύτιμη συμβολή της γιαγιάς στην κοινωνία και στην οικογένεια, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση σε ιδρύματα που φιλοξενούν και φροντίζουν άτομα τρίτης ηλικίας. Μέχρι στιγμής, οι δύο εταίροι, με τη βοήθεια του καταναλωτικού κοινού κατάφεραν να στηρίξουν τέσσερα διαφορετικά ιδρύματα, παρέχοντάς τους χρηματική βοήθεια ύψους 20,000 ευρώ συνολικά.  Μέσω της φετινής εκστρατείας, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου επέλεξαν να στηρίξουν το έργο της Κοινοτικής Στέγης Ηλικιωμένων «Άγιος Δημητριανός» που βρίσκεται στο Δάλι.

Το κοινό μπορεί να συνεισφέρει σε αυτή την πολύτιμη προσπάθεια αγοράζοντας προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η Γιαγιά» από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, μεταξύ 24 Μαρτίου και 26 Απριλίου. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση της Κοινοτικής Στέγης.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γιαγιάς που εορτάζεται στις 28/3 κάθε χρόνο, και αποτελεί μέρος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Γαλακτοβιομηχανίας ΑΛΑΜΠΡΑ «ΓΙΑΓΙΑ Σ´ευχαριστώ». Αντίστοιχα, η εκστρατεία υλοποιείται στο πλαίσιο  του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και εντάσσεται στον πυλώνα «Κοινωνία». Η συγκεκριμένη εκστρατεία αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης των Υπεραγορών και της Γαλακτοβιομηχανίας για συνεχή στήριξη της κοινωνίας και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Για την κοινή εκστρατεία και τους στόχους της μίλησαν εκ μέρους των Υπεραγορών η κυρία Νατάσα Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια  Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΑΛΦΑΜΕΓΑ,  και ο κύριος Μιχάλης Πέτρου Εμπορικός Διευθυντής της Γαλακτοβιομηχανίας ΑΦΟΙ Πέτρου.

Τη συνέντευξη τύπου τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτά μέλη των κυπριακών ΜΜΕ.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!