ΜΕΝΟΥ

Οι Γενικές Ασφάλειες ενισχύουν και ενισχύονται από το CSR Cyprus

Μέλος του CSR Cyprus (Κυπριακό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη), είναι από τις αρχές του 2022 οι Γενικές Ασφάλειες, ως η πρώτη κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία Γενικού Κλάδου που εντάσσεται στο δίκτυο.

 Το CSR Cyprus αποτελεί το κορυφαίο επαγγελματικό δίκτυο στη χώρα, που έχει ως όραμα την καθοδήγηση των επιχειρήσεων και την ενίσχυσή τους στις αλλαγές που απαιτούνται για την επίτευξη Εταιρικής Βιωσιμότητας & Υπευθυνότητας. Οι αξίες που πρεσβεύει, όπως η υπευθυνότητα, ο επαγγελματισμός, η ακεραιότητα και η εμπιστοσύνη, συμβαδίζουν άριστα με τις διαχρονικές αξίες που πρεσβεύουν εδώ και 71 χρόνια οι Γενικές Ασφάλειες.

Η ηγέτιδα εταιρεία με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το κύρος που τη διακατέχει, στοχεύει να συνδράμει στην αποστολή του CSR Cyprus. Με τη συμμετοχή τους στο Εθνικό επιχειρηματικό δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, οι Γενικές Ασφάλειες υλοποιούν ένα σημαντικό στρατηγικό τους στόχο. Την ενίσχυση του αποτυπώματός τους στην κυπριακή κοινωνία, μέσω των υπεύθυνων και επαγγελματικών δράσεων και ενεργειών, που θα συμβάλουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη της χώρας μας, καθώς επίσης και την ορθή ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών τους στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainability) και των ESG (Περιβαλλοντικών, Κοινωνικών και σωστής Διακυβέρνησης κριτηρίων). Παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε από κοινού δράσεις που θα προσφέρουν αξία στην κοινωνία.

Στη σύγχρονη εποχή, η επιχειρηματική ανάπτυξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κλιματική αλλαγή, κάτι που οι Γενικές Ασφάλειες έχουν αντιληφθεί από πολύ νωρίς. Η αποτελεσματική ανταπόκριση των εταιρειών στους κίνδυνους της κλιματικής αλλαγής, μειώνοντας το περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο, εφαρμόζοντας τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και αναπτύσσοντας τις κατάλληλες συνέργειες και δράσεις, ενισχύουν τη μακροχρόνια οικονομική ευμάρειά τους.

Οι Γενικές Ασφάλειες εδώ και 71 χρόνια στηρίζουν την οικονομία της Κύπρου: ιδιώτες, επαγγελματίες, βιοτέχνες και την επιχειρηματική κοινότητα. Η εταιρεία ως μέλος του CSR Cyprus, συμβάλλει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου αύριο για όλους.

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!