ΜΕΝΟΥ

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τον δεύτερο κύκλο μαθημάτων του Προγράμματος Κατάρτισης Κρεοπωλών. Το πρόγραμμα αποτελεί πρωτοβουλία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Έπειτα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του Προγράμματος Κατάρτισης Κρεοπωλών, με 11 αποφοίτους που εξασφάλισαν το σχετικό πιστοποιητικό κατάρτισης και άμεση ένταξη στην αγορά εργασίας, το πρόγραμμα επιστρέφει για τη δεύτερη σειρά μαθημάτων τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το ταχύρρυθμο και ολοκληρωμένο αυτό πρόγραμμα χαίρει της στήριξης του Παγκύπριου Συνδέσμου Κρεοπωλών και διοργανώνεται από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με τα Προγράμματα Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege και τη Μονάδα Κατάρτισης και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.  Μέσω αυτής της πολύπλευρης και επιτυχημένης συνεργασίας, το πρόγραμμα προσφέρει πλήρη επαγγελματική εκπαίδευση με θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, καθώς και πρακτική εξάσκηση σε κρεοπωλεία, τα οποία διδάσκουν και αξιολογούν έμπειροι καθηγητές και επαγγελματίες του επισιτιστικού κλάδου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια του Intercollege και των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Επιπλέον πλεονέκτημα προσφέρει η περίοδος κατά την οποία πραγματοποιείται το Πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεοπωλών, αφού θεωρείται η πλέον κατάλληλη για όσους αναζητούν θέση εργασίας ή νέα καριέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεοπωλών καλέστε στο 22842500 (Intercollege) και επισκεφθείτε στις ιστοσελίδες www.alphamega.com.cy και www.intercollege.ac.cy.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!