ΜΕΝΟΥ

Oι Αποκριές στο Nicosia Mall είναι Incredible

Κλόουν, ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ σκορπίζουν κέφι και διασκέδαση στους διαδρόμους του Nicosia Mall, που υποδέχεται για άλλη μια φορά το καρναβάλι με incredible διάθεση!

Οι Αποκριές σκορπίζουν κέφι και διασκέδαση στο Nicosia Mall, γι’ αυτό και σας προσκαλεί να απολαύσετε μαζί, στιγμές γλεντιού και χαράς σ’ ένα incredible αποκριάτικο ξεφάντωμα!

Ανεβασμένη διάθεση, δραστηριότητες για παιδιά, live link και μοναδική διακόσμηση, συνθέτουν τη φετινή διασκέδαση του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Κύπρου, με την παρέλαση των κλόουν, ενός ξυλοπόδαρου κι ενός ζογκλέρ, να φτιάχνουν τον πιο διασκεδαστικό χάρτη των αποκριάτικων διαδρομών σου.

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 4.30 μέχρι τις 5.30 το απόγευμα, με ταυτόχρονη τη διοργάνωση ενός ανεβαστικού  live link με καρναβαλίστικες και γεμάτες ρυθμό μελωδίες (4.00 μ.μ.- 6.00 μ.μ.).

Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο, από τις 3 το απόγευμα μέχρι τις 6, οι μικροί φίλοι του Nicosia Mall, θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν καρναβαλίστικες μάσκες και αξεσουάρ, αλλά και να μεταμορφωθούν, επιλέγοντας το face painting που τους ταιριάζει περισσότερο. Οι παιδικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν τόσο στις 18 Φεβρουαρίου όσο και το επόμενο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια του απολαυστικού αυτού τρίωρου, το Nicosia Mall θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους δωρεάν μαλλί της γριάς.

Ελάτε λοιπόν στο Nicosia Mall και ζήστε ένα Incredible καρναβάλι!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!