ΜΕΝΟΥ

€9,5 εκ. στο Ογκολογικό από το Ταμείο Συντάξεως της πρώην Chartered Bank

Διπλάσια η συνεισφορά της Τράπεζας Κύπρου το 2023

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, Πανίκος Νικολάου, ο οποίος ευχήθηκε στο προσωπικό για τη νέα χρονιά και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στους ασθενείς με καρκίνο.

Καλωσορίζοντας τον κ. Νικολάου ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, Χρίστος Μ. Τριανταφυλλίδης, ευχαρίστησε εκ νέου την Τράπεζα Κύπρου καθώς και το κράτος για τη σταθερή στήριξή τους στο Ογκολογικό Κέντρο κατά τα 25 χρόνια λειτουργίας του. «Αποτελεί μια μοναδική και πετυχημένη σύμπραξη ιδιωτικού και κρατικού τομέα με απόλυτη επιτυχία εδώ και 25 χρόνια», και απευθυνόμενος στο προσωπικό τόνισε: «Αυτό οφείλεται σε εσάς στο ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό». «Το Κέντρο», υπογράμμισε ο κ. Τριανταφυλλίδης, «πέραν της θεραπείας, προφέρει ακόμα κάτι, και αυτό είναι η ελπίδα».

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Νικολάου, ο κ. Τριανταφυλλίδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και προς το Ταμείο Συντάξεως των Υπαλλήλων της πρώην Chartered Bank, από το οποίο, μέσω του Ιατρικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, προσφέρθηκε το ποσό των €9.5 εκατ. Το ποσό αυτό χρησιμοποιήθηκε για την αντικατάσταση των τριών Γραμμικών Επιταχυντών του Κέντρου, με νέους, υπερσύγχρονους επιταχυντές.

Από την πλευρά του ο κ. Νικολάου, εξέφρασε ευγνωμοσύνη  για το έργο που επιτελεί το Ογκολογικό Κέντρο, τονίζοντας ότι η Τράπεζα Κύπρου θα συνεχίσει να ενισχύει την προσπάθεια μετεξέλιξής του σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο αντιμετώπισης του καρκίνου, με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που θα προσφέρει νέες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους για τον καρκίνο. Σημείωσε ότι από τον καιρό της ίδρυσης του Κέντρου μέχρι σήμερα, η Τράπεζα Κύπρου έχει συνεισφέρει περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ και το 2023 δόθηκε διπλάσια συνεισφορά από ότι το 2022. «Έχουμε δεσμευτεί», πρόσθεσε «να συνεισφέρουμε αυξημένα κονδύλια και για τα επόμενα χρόνια ώστε να μπορέσει το Κέντρο να υλοποιήσει τα σχέδιά του για επέκταση της υποδομής του».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Νικολάου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του προσωπικού του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου για την κοπή της βασιλόπιττας.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!