ΜΕΝΟΥ

Ο Συνδέσμος «Μωρά Θαύματα» ευχαριστεί την εταιρία Μιτσίδη

H Πρόεδρος του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα Έλενα Μεγαλέμου-Τριανταφυλλίδη, παρουσία της κ. Μαριέττας Μιτσίδη και της κ. Ντιάνας Μιτσίδη, παρέδωσε με μεγάλη χαρά στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, ένα σύστημα φωτοθεραπείας, τελευταίας τεχνολογίας. Η Πρόεδρος του Συνδέσμου ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία Μιτσίδη για τη διαχρονική στήριξη και προσφορά της προς τα «Μωρά Θαύματα».

Φέτος και για 6η συνεχή χρονιά, η εταιρεία Μιτσίδη μέσω της πασχαλινής εκστρατείας κοινωνικής ευθύνης “Ζυμώνουμε με αγάπη για τα θαύματα της ζωής” συνέβαλε σημαντικά στην αγορά του συστήματος φωτοθεραπείας αξίας 8,600 ευρώ.

Το συγκεκριμένο σύστημα φωτοθεραπείας, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία LED και fiber-optics, πέραν της εντατικής και αποτελεσματικής θεραπείας του ίκτερου στα νεογνά, προάγει και υποστηρίζει την αναπτυξιακή φροντίδα, την φροντίδα «καγκουρό» και την σύνδεση του μωρού με τους γονείς, εφ’ όσον το μωρό είναι τυλιγμένο με ειδική κουβέρτα και μπορεί να βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας ή του πατέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!