ΜΕΝΟΥ

Ο πρώτος φορτιστής υπερταχείας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε πρατήριο Petrolina

Διευρύνοντας την στρατηγική ανάπτυξης σε νέους τομείς της ενέργειας, η Petrolina Holdings Public Ltd έχει εγκαταστήσει τον πρώτο υπερσύγχρονο φορτιστή ταχείας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο πρατήριο Petrolina στην περιοχή νέου ΓΣΖ στη Λάρνακα.

Ο φορτιστής στο αρχικό διάστημα λειτουργίας του θα προσφέρει δωρεάν φόρτιση. Έχει δυνατότητες φόρτισης μέχρι 150kW (με δυνατότητα αναβάθμισης μέχρι και 300kW) και είναι πλήρως αδειοδοτημένος με πιστοποιητικά ασφαλείας ISO/IEC 14443A/B, ISO/IEC 15693. Η εγκατάστασή του έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών, μετά την σύνδεσή του στο δίκτυο.

Παράλληλα, η Petrolina έχει προχωρήσει σε σχεδιασμό για ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου δικτύου σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με φορτιστές υπερταχείας και ταχείας φόρτισης, που θα καλύπτει όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Στόχος είναι η ανάπτυξη ολοκληρωμένου δικτύου εντός του 2023.

Στο  πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου βιώσιμης ανάπτυξης της Petrolina, η Petrolina συνεχίζει να ενισχύει τη δραστηριοποίησή της με έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, παρέχοντας πλέον και φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων για εμπορική και οικιακή χρήση. Επιπλέον, η Πετρολίνα στηρίζει ενεργά το σχέδιο χορηγιών της κυβέρνησης «Ηλεκτροκίνηση με τα 1000», εξυπηρετώντας ενδιαφερόμενους δικαιούχους του σχεδίου.

Η δυναμική μετάβαση της Petrolina στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής, αποδεικνύει πως η επιχειρηματική διορατικότητα και η συγκροτημένη στρατηγική αποτελούν σημαντικό κομμάτι στη διασφάλιση της εξέλιξής της.

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!