ΜΕΝΟΥ

Ο Όμιλος Πηλακούτα γιορτάζει τα 50 συναρπαστικά χρόνια της BMW M

Τη συμπλήρωση 50 συναρπαστικών χρόνων της BMW M όπως και τη βράβευση του ως Best BMW Importer in High Performance Vehicles, γιόρτασε σε μια μοναδική εκδήλωση ο Όμιλος Πηλακούτα, με καλεσμένους πελάτες της BMW M, φίλους και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Όμιλος Πηλακούτα γιορτάζει 50 δυναμικά χρόνια συναρπαστικής ιστορίας της BMW Μ, του αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων και τεχνικής τελειότητας, που ανεβάζει την αδρεναλίνη και προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε οδηγό του.

Αποτελώντας μέρος μιας εξαιρετικής ιστορίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, στην 50ή επέτειό της, η ομάδα της Μ αφιερώνει στις πολυάριθμες επιτυχίες της σε όλους τους ενθουσιώδεις θαυμαστές της, τους οδηγούς και τους λάτρεις των M αυτοκινήτων.

Η BMW M, με την επέτειο αυτή γιορτάζει όχι μόνο το παρελθόν αλλά το μέλλον, μέσα από την οδήγηση έντονων συναισθημάτων, εξηλεκτρισμού και προηγμένων τεχνολογιών! Με αφορμή το μισό αιώνα ζωής του τμήματος επιδόσεων M, τα μοντέλα της σειράς απέκτησαν νέο επετειακό λογότυπο, τα οποία μπορείτε να γνωρίσετε στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.

Στο πλαίσιο των εορτασμών των 50χρονών στο Char. Pilakoutas Showcase στη Λευκωσία, παρευρέθηκαν οι Regional Directors του BMW Group, Christopher Puth και Günther Aichinger.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Head of Business Operations του Ομίλου Πηλακούτα κ. Κόδρος Πηλακούτας, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους σε αυτό το αφιέρωμα-γιορτή για την BMW M. Όπως είπε, “Όλα ξεκίνησαν πριν από 50 χρόνια, το 1972, όταν η BMW δημιούργησε ένα ειδικό πρωτοποριακό τμήμα εξέλιξης αυτοκινήτων με αγωνιστικό προφίλ. Από τότε μεσολάβησαν πολλά. Ο κόσμος άλλαξε. Η σειρά BMW M εξελίχθηκε. Η φιλοσοφία της όμως παρέμεινε απαράλλακτη. Μοναδικά αυτοκίνητα – δημιουργήματα, που η οδήγησή τους εμπνέει, συγκινεί και συναρπάζει. Αυτοκίνητα που απογειώνουν τις αισθήσεις προκαλώντας έντονα, βαθιά συναισθήματα. Γιατί η σχέση με μία BMW M είναι πρώτα συναισθηματική και μετά λογική. Είναι αυτό το πάθος που κάνει τη διαφορά. Αυτό που χαρακτηρίζει κάθε γενιά αυτοκινήτων και οδηγών που λένε: WE ARE M!”.

Παράλληλα στην εκδήλωση ο Όμιλος Πηλακούτα γιόρτασε τη βράβευσή του ως Best BMW Importer in High Performance Vehicles, ως ο καλύτερος δηλαδή εισαγωγέας BMW σε πωλήσεις οχημάτων υψηλών επιδόσεων της σειράς Μ.

Η σημαντική αυτή επιτυχία οφείλεται στην εμπιστοσύνη των πελατών για τα κορυφαία brands που αντιπροσωπεύει, καθώς και για την αξιοπιστία και το κύρος του Ομίλου Πηλακούτα.

 Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια της BMW Μ, ο Όμιλος Πηλακούτα προσκαλεί το κοινό σε ένα μοναδικό αφιέρωμα “BMW M FEST  OPEN DAYS”. Για όλο το μήνα Νοέμβριο, Δευτέρα με Σάββατο, 10:00-18:00, το κοινό μπορεί να επισκεφτεί το Char. Pilakoutas Showcase στη Λευκωσία για να δει τις νέες εκδόσεις της BMW Μ.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!