ΜΕΝΟΥ

NTRALS: ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ TRAIL RUNNING ΣΤΟΝ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑ

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας σε συνεργασία με τον οργανισμό RuNicosia διοργανώνουν αγώνα trail running στον Λυθροδόντα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

Μετά τις πετυχημένες διοργανώσεις σε Λαζανιά και Τηλλυρία, το Ntrails επιστρέφει για ένα τελευταίο συναρπαστικό αγώνα στον Λυθροδόντα.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7 το πρωί στην κεντρική πλατεία του Λυθροδόντα.  Ο αγώνας θα περιλαμβάνει 2 αγωνίσματα. Η διαδρομή των 11 χιλιομέτρων θα είναι σχεδιασμένη για αρχάριους δρομείς, ενώ οι πιο έμπειροι δρομείς, θα απολαύσουν μία απαιτητική διαδρομή μήκους 32 χιλιομέτρων.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής, ενώ οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε διαδρομής (κατηγορία αντρών και κατηγορία γυναικών) θα λάβουν τρόπαια.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής καθώς επίσης και την διαδικασία εγγραφών μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ενέργειες και εκδηλώσεις που εμπλουτίζουν το τουριστικό προϊόν της πόλης και της επαρχίας Λευκωσίας, τονώνοντας την τοπική οικονομία και προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!