ΜΕΝΟΥ

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή!

Στα Κεντρικά Γραφεία της Πετρολίνα στη Λάρνακα, αναδείχθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, ο μεγάλος νικητής για το ένα από τα δύο Nissan X-Trail e-POWER, αξίας €46,100 το κάθε ένα!   

Γεμάτο εκπλήξεις, όπως έχει υποσχεθεί και τηρήσει από την έναρξη της λειτουργίας του, το MyPetrolina app, ανέδειξε τον πρώτο από τους δύο νικητές του Nissan X-Trail e-POWER!  

Την ορθότητα και διαφάνεια της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, διευθυντές και προσωπικό της εταιρείας.

Ο μεγάλος νικητής με member ID 23581, έχει ήδη ενημερωθεί από την ομάδα του MyPetrolina app.

Oι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Άλλο ένα Nissan X-Trail e-POWER περιμένει τον επόμενο νικητή, που θα το διεκδικήσει  χρησιμοποιώντας μέχρι τις 6 Ιουνίου 2024, το MyPetrolina app στα πρατήρια Petrolina, Agip και Eni.

Σημείωσε πως κάθε σου συναλλαγή αξίας €10 σε καύσιμα κίνησης P-EnergyMax (Unleaded 95/98, Eurodiesel) και Autogas αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή.

Ταυτόχρονα μέσω της εφαρμογής, μαζεύεις βαθμούς και τους εξαργυρώνεις με επώνυμα προϊόντα, επωφελείσαι τις αποκλειστικές προσφορές και βρίσκεις πληροφορίες για το πλησιέστερο πρατήριο Petrolina, Agip και Eni.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική εκστρατεία έχουν αποκλειστικά τα μέλη του MyPetrolina App.

Γιόρτασε τα 90 χρόνια Nissan με MyPetrolina App και βγες πολλαπλά κερδισμένος!

www.petrolina.com.cy

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!