ΜΕΝΟΥ

Κυκλοφόρησαν οι νέοι κατάλογοι διακοπών της Let’s Go Tours by Amathus!

Αυτό το καλοκαίρι πείτε Hello Summer… και ετοιμάστε βαλίτσες για νέους και αγαπημένους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ατομικά ή οργανωμένα.

Απολαύστε διακοπές στην πανέμορφη Ελλάδα και τα Ελληνικά Νησιά με απευθείας πτήσεις για Σκιάθο, Κέρκυρα, Χανιά, Ρόδο, Πρέβεζα, Σαντορίνη, και Χαλκιδική ή ανακαλύψτε τον κόσμο με άνεση και σιγουριά με μια από τις οργανωμένες εκδρομές της Let’s Go Tours στην Ελλάδα, στην κοσμοπολίτικη Ευρώπη, την κοντινή μέση Ανατολή, την μαγευτική Ασία, και την μεθυστική Αμερική. Ξεχωρίζουν οι οργανωμένες εκδρομές για Παρίσι, Ρώμη/Φλωρεντία, Πράγα, Βελιγράδι, Μπαλί, Ινδία, και Βιετνάμ.

Για τους λάτρεις της κρουαζιέρας ζητήστε το εξειδικευμένο κατάλογο κρουαζιέρων και πείτε Hello Cruises… Επιβιβαστείτε για απολαυστικές κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο από Λεμεσό με τα κρουαζιερόπλοια πολυτελείας Rhapsody of the Seas και MSC Musica ή επιλέξτε μια κρουαζιέρα fly & cruise στη Δυτική Μεσόγειο, τα Νορβηγικά Φιόρδ και τις Βαλτικές Πρωτεύουσες με τα καλύτερα κρουαζιερόπλοια και ποταμόπλοια στον κόσμο.

Στους καταλόγους θα βρείτε επιλογές για όλα τα γούστα από 5 μέχρι 11 μέρες, με τιμές που αρχίζουν από μόνο €319 το άτομο για 5 μέρες στη Ρόδο, και με τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει η Let’s Go Tours by Amathus. Επωφεληθείτε από την έκπτωση έγκαιρης προκράτησης για κρατήσεις μέχρι 5 Μαΐου, δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια, δωρεάν υπηρεσία χαμένης αποσκευής, δωρεάν πάρκινγκ στο αεροδρόμιο Λάρνακας και όχι μόνο. Πάρτε την τύχη στα χέρια σας και παίξτε τα παιχνίδια των καταλόγων για να κερδίσετε €500 έκπτωση στο ταξίδι σας.

Όλα τα πακέτα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τον βιώσιμο τουρισμό, την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική στήριξη των τοπικών κοινοτήτων στους προορισμούς υποδοχής. Σε όλα τα ταξίδια μας πάμε Let’s Go Green για προστασία των ωκεανών, των δασών, των ζώων και της τοπικής κουλτούρας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τους καταλόγους από τα γραφεία της Let’s Go Tours by Amathus, 77778277 ή να τους κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή από την σελίδα www.letsgotours.com.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!