ΜΕΝΟΥ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Πάφου

Η Ετήσια Γενική  Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου πραγματοποιήθηκε την 1/12/23 στο Κολέγιο CDA Πάφοy. Κατά την διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης έγινε απολογισμός από τον πρόεδρο του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ανδρέα Μιχαήλ καθώς και κατάθεση της ελεγμένης οικονομικής κατάστασης από την Β. Ταμία Χρυστάλλα Κορκού . Στη συνέχεια ακολούθησαν οι Αρχαιρεσίες για εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρευρέθηκαν ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ κ.  Χαράλαμπος Πάζαρος, ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Βαλεντίνος Φακοντής, ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ κ. Χρύσανθος Σαββίδης, ο Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου  κ. Χριστάκης Δημητρίου εκ μέρους της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Δημοτικών Σχολείων κ. Ρένος Κουμή, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Προδημοτικής Εκπαίδευσης κ. Γιάννος Ιωάννου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημοτικής Λευκωσίας κ Φρίξος Ζεμπύλας. Οι τέως Προέδροι της Ομοσπονδίας Δημοτικών Πάφου κ. Χριστόδουλος Δημητρίου και κ. Αννίτα Ταλιώτου, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων κ. Λοίζος Γιάσουμα, και άλλοι.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φορείς για την εποικοδομητική συνεργασία καθώς και στο απερχόμενο συμβούλιο για τη σημαντική προσφορά τους και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει δυναμικά το έργο της Ομοσπονδίας παρεμβαίνοντας όπου απαιτείται ώστε να εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες μάθησης των παιδιών μας και διαβίωσής τους στις σχολικές μονάδες, πάντοτε με υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο 2023-2024 Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Πάφου

Πρόεδρος: Αντρέας Μιχαήλ

Αντιπρόεδρος: Κώστας Αρχοντούς

Γραμματέας: Καρολίνα Κυπριανού

Β. Γραμματέας: Μαρία Ιωαννίδου

Ταμίας: Χάρης Σοφοκλέους

Β. Ταμίας: Ψάλτης Αντρέας

Μέλη:

Μαρία Κλεόβουλου

Σπανουδάκης Τάσος

Ευθύβουλος Κωσταντή

Μέρλιν Αχιλλέως

Χρυστάλλα Κορκού

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!