ΜΕΝΟΥ

Neo Range Rover Original Influencer

Το πιο επιθυμητό Range Rover που έχει δημιουργηθεί ποτέ, έφτασε στην Κύπρο και είναι  διαθέσιμο στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.

Η άφιξη της πέμπτης γενιάς του εμβληματικού αυτοκινήτου, γιορτάστηκε σε μια εντυπωσιακή βραδιά στο Char. Pilakoutas showcase, με καλεσμένους συνεργάτες του Ομίλου και αντιπροσώπους των ΜΜΕ.

Εκλεπτυσμένο στιλ, πολυτέλεια και άνεση, στοιχεία που ανέκαθεν χαρακτήριζαν το Range Rover, συνδυάζονται απόλυτα με το σύγχρονο και απαλλαγμένο από περιττές λεπτομέρειες στιλ του. Γοητεία, άνεση, προηγμένη τεχνολογία και εντυπωσιακές ικανότητες ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της κομψότητας, της αποκλειστικότητας και της πολυτέλειας.

Το νέο Range Rover, δεν είναι μόνο η ναυαρχίδα της Land Rοver αλλά ένα μοντέλο που γράφει ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία εδώ και 50 χρόνια, εντυπωσιάζει με τον εξοπλισμό και την ποιότητά του αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρει.

Με την πλέον σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία το νέο Range Rover, διατηρεί τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του αλλά είναι ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο και πολυτελές, με σύγχρονες προσθήκες στους τομείς της άνεσης, της ασφάλειας και της συνδεσιμότητας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η Head of Business Strategy του Ομίλου Πηλακούτα κ. Στάλω Πηλακούτα, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους σε αυτή την ξεχωριστή παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Range Rover. Όπως είπε, «ο ‘βασιλιάς’ είναι και πάλι εδώ για να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του ό,τι πιο σύγχρονο και ό,τι πιο εξελιγμένο έχει να δώσει η τεχνολογία στο αυτοκίνητο. Είναι τόσα πολλά αυτά που φέρνει το νέο Range Rover. Δυναμική εξέλιξη στην εξωτερική σχεδίαση, σύγχρονο στυλ και φινέτσα.

Έχοντας χώρους μέχρι και για επτά επιβάτες, το νέο Range Rover καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού οδηγού», είπε, τονίζοντας πως το νέο Range Rover δεν είναι ένα ακόμα πολυτελές SUV. Είναι ΤΟ SUV. Ένα σημείο αναφοράς! Μία κατηγορία μόνο του. Γι΄ αυτό και έχει τόσο πιστούς φίλους!»

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!