ΜΕΝΟΥ

Νέο Bean Bar στον Κάψαλο Λεμεσού

Η νέα αλυσίδα καφέ συνεχίζει δυναμικά τα σχέδια ανάπτυξής της

 Το Bean Bar, η νέα αλυσίδα καφέ του Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της, ανακοινώνοντας το άνοιγμα ενός ακόμα καταστήματος εντός της Υπεραγοράς Αλφαμέγα στον Κάψαλο Λεμεσού.

Το νέο κατάστημα λειτουργεί εδώ και μερικές ημέρες, προσφέροντας στους καταναλωτές μια ευρεία γκάμα από εκλεκτές ποικιλίες καφέ, οι οποίες προέρχονται, μεταξύ άλλων, από τη Λατινική Αμερική, τη Νικαράγουα, την Κόστα Ρίκα και τη Βραζιλία. Οι επισκέπτες του Bean Bar μπορούν να επιλέξουν την ποικιλία που ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα ή τη διάθεσή τους, αφού καθεμία παραπέμπει και σε μια διαφορετική διάθεση (Cool, Calm, Wild, Alive).

Το Bean Bar στον Κάψαλο αποτελεί το τέταρτο κατάστημα της νεοσύστατης αλυσίδας, η οποία λειτουργεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μέχρι στιγμής, καταστήματα Bean Bar λειτουργούν εντός των υπεραγορών Αλφαμέγα σε Πολεμίδια και Ακρόπολη, καθώς επίσης και εντός του Metropolis Mall στη Λάρνακα, ενώ σύντομα αναμένεται το άνοιγμα καταστημάτων στο ισόγειο του 360 στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία και στο παλιό λιμάνι Λεμεσού. Βάσει των σχεδιασμών της εταιρείας, η επέκταση του brand σε όλη την Κύπρο θα συνεχιστεί με γοργούς ρυθμούς το επόμενο διάστημα, τόσο εντός των καταστημάτων Αλφαμέγα όσο και εκτός.

Ταυτόχρονα, η αλυσίδα εξυπηρετεί τους πελάτες της και μέσω delivery σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, καθώς συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt.

Σε δηλώσεις της, η General Manager του Bean Bar, Σόλια Κυπριανού, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη σταδιακή ανάπτυξη του brand. «Είμαι σίγουρη πως και αυτό το κατάστημα θα αγκαλιαστεί από τον κόσμο, ο οποίος ξέρει να ξεχωρίζει την ποιότητα και τη γεύση του αυθεντικού καφέ. Από την αρχή στόχος μας ήταν να προσδώσουμε στον καφέ χρώμα, θετική διάθεση και χαρακτήρα, στοιχεία τα οποία σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας χαρμάνια μας, έχουν αρχίσει να κερδίζουν την προτίμηση των καταναλωτών. Η μέχρι σήμερα ανταπόκριση που είχαμε, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με ενθουσιασμό την επέκταση του brand».

Μπείτε στο “tribe” του Bean Bar και απολαύστε τον αυθεντικό καφέ που ταιριάζει με τη διάθεσή σας. https://beanbar.com.cy/

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!