ΜΕΝΟΥ

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με KNAUF CYPRUS LTD

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα συνεργασία με την KNAUF Cyprus Ltd, έναν κορυφαίο πάροχο καινοτόμων δομικών υλικών και βιώσιμων κατασκευαστικών εφαρμογών. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην προώθηση της έρευνας, της ανταλλαγής γνώσεων και της επαγγελματικής ανάπτυξης στον τομέα της δομικής τεχνογνωσίας.

Η KNAUF Cyprus Ltd, θυγατρική εταιρεία της Knauf ΑΒΕΕ, προσφέρει πιστοποιημένα και ενεργειακά αποδοτικά συστήματα ξηράς δόμησης, έτοιμων σοβάδων – στην Κυπριακή Αγορά ενώ συγχρόνως καλλιεργεί και προωθεί μια σύγχρονη ενεργειακή κουλτούρα στον τομέα της κατασκευαστικής βιομηχανίας.

Η Συμφωνία Συνεργασίας περιλαμβάνει μια σειρά πρωτοβουλιών που θα ωφελήσει τους/τις φοιτητές/τριες και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, καθώς και τους επαγγελματίες στον τομέα της κατασκευής έργων. Συγκεκριμένα:

  • Τοποθέτηση και πρακτική άσκηση φοιτητών/τριών προσφέροντας την πρώτη επαφή με τη βιομηχανία αλλά και πρακτική εμπειρία, η οποία θα εμπλουτίσει τις δεξιότητές τους.
  • Δημιουργία ακαδημαϊκών εργασιών από τους/τις φοιτητές/τριες με θέματα που αφορούν τον κατασκευαστικό κλάδο.
  • Συνεργασία σε ερευνητικά έργα που θα επικεντρώνονται σε προηγμένες τεχνικές κατασκευής, βιώσιμα δομικά υλικά και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις. Η συνεργασία αυτή θα δημιουργήσει ευκαιρίες για έρευνα αιχμής και ανάπτυξη πρακτικών λύσεων που θα αντιμετωπίζουν πραγματικές προκλήσεις στον κατασκευαστικό κλάδο.
  • Υποστήριξη σε διαλέξεις που αφορούν συστήματα ξηράς δόμησης, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης στο πλαίσιο μαθημάτων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.
  • Διοργάνωση κοινών διαλέξεων/ημερίδων/σεμιναρίων επιστημονικού, κοινωνικού και πολιτισμικού περιεχομένου.

Την Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψαν ο Αναπλ. Καθηγητής Δρ. Γιάννης Μπέλλος Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, και ο κ. Σπυρίδωνας Πάκος, Γενικός Διευθυντής, εκ μέρους της KNAUF Cyprus Ltd.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!