ΜΕΝΟΥ

Νέα ημερομηνία για το Limassol Boat Show

Η Dacor Advertising & Media και η Μαρίνα Λεμεσού ανακοινώνουν ότι το Limassol Boat Show επανέρχεται στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2022

Λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας για την εξέλιξη της πανδημίας και των μέτρων παγκοσμίως, οι διοργανωτές του Limassol Boat Show 2022, Dacor Advertising & Media και Limassol Marina, ανακοινώνουν ότι η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, έχει προγραμματιστεί για τις 14 – 16 Οκτωβρίου 2022.

Κερδίζοντας γρήγορα διεθνή αναγνώριση, το Limassol Boat Show 2022 αναμένεται να συγκεντρώσει επισκέπτες και εκθέτες από ολόκληρο τον κόσμο προκειμένου να ανακαλύψουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο της ναυτιλίας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για τους αγοραστές, τους κατασκευαστές, τους πωλητές και τους λάτρεις των σκαφών. Επιπρόσθετα, το Limassol Boat Show 2022 θα προσφέρει την ευκαιρία τόσο στους επισκέπτες όσο και στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τις παγκόσμιες τάσεις και απαιτήσεις του τομέα της ναυτιλίας.

Η δυναμική τριήμερη έκθεση θα παρουσιάσει μια μοναδική σειρά θαλάσσιων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, από κορυφαίες επωνυμίες κατασκευαστών και προμηθευτών που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα. Πιο αναλυτικά, στην έκθεση θα παρουσιαστούν όλα τα τελευταία μοντέλα του κλάδου, όπως superyachts και ρυμουλκούμενα σκάφη, καθώς επίσης και προϊόντα αναψυχής και κατάδυσης, εξοπλισμούς για θαλάσσια sports, jet-skis, αξεσουάρ και άλλα. Με τις εμπορικές συναλλαγές να ξεπέρνουν τα €18 εκατομμύρια  στην προηγούμενη διοργάνωση, το Limassol Boat Show 2022 θα προσφέρει αναμφισβήτητα, στους επαγγελματίες του κλάδου, μια πλατφόρμα για συναρπαστικές εμπορικές ευκαιρίες.

Με συμμετοχές που ξεπέρασαν τους 35.000 επισκέπτες από την Κύπρο και το εξωτερικό στην προηγούμενη έκθεση σκαφών, τους 120 εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρωσία, το Ισραήλ, τον Λίβανο, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, και με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, σεμιναρίων και επιδείξεων, το  Limassol Boat Show 2022 αναμένεται να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Limassol Boat Show 2022, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε στο +357 25 577 750.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!