ΜΕΝΟΥ

Νέα χρονιά, νέα εποχή για την DELEMA McCANN

Μία από τις ηγετικές διαφημιστικές εταιρείες της Κύπρου εξελίσσεται με νέους ρόλους και καινούριους πελάτες. 

Παραμένοντας ένας δυναμικός οργανισμός και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επικοινωνίας στην Κύπρο – συνδεδεμένη με το παγκόσμιο δίκτυο McCANN Worldgroup – η DELEMA McCANN Cyprus, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ομάδα της με τη νέα γενιά επαγγελματιών, που υπηρετούν ήδη με επιτυχία την εταιρεία.

Πρόκειται για ικανά και δυναμικά στελέχη, που σε συνεργασία με την πολύτιμη εμπειρία της ηγετικής ομάδας θα αναλάβουν την εξέλιξη της εταιρείας, οδηγώντας την σε μια νέα εποχή. Μια εταιρεία, που θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες επικοινωνίας 360°, ανάμεσα στις οποίες strategy development, creative, media, online and digital, PR, events and promotions.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της DELEMA McCANN Δέσπω Λευκαρίτη, αναφερόμενη στο νέο κεφάλαιο της πολύχρονης ιστορίας της εταιρείας, ανακοίνωσε πως η Σελήνη Αλεξία Χριστοδούλου και ο Ανδρέας Παύλου, αναλαμβάνουν τους ρόλους των Cο-Managing Directors ώστε να συνεχιστεί το όραμα και η πορεία της DELEMA.  

Στο πλευρό της Ιουλίας Παπαμιχαήλ – Vice President & Chief Creative Officer της εταιρείας, βρίσκεται η Μυρτώ Παναγιωτίδου, με πολύχρονη εμπειρία ως Digital Creative Director, στην οποία ανατέθηκε ο απαιτητικός και δημιουργικός ρόλος της Creative Director.

Την θέση του Media Director αναλαμβάνει ο Γιώργος Σουγλίδης, καθοδηγούμενος στα νέα του καθήκοντα από την Ειρήνη Καλογήρου Καραολή – Vice President & Chief Media Officer.

Σημαντικότατους νέους ρόλους αναλαμβάνουν τόσο η Χριστιάνα Χρυσοστόμου ως Client Service Director όσο και η Θεανώ Παπασταύρου ως Growth Director, στο πλαίσιο της εξέλιξης αλλά και επιβράβευσης της πολύχρονης επαγγελματικής πορεία τους στην DELEMA.

Ακόμη, η Χρυστάλλα Θεοδωρίδου ορίζεται σε νέα καθήκοντα ως Head of HR & Office Manager και η Σοφία Βασιλείου σφραγίζει τη διαχρονική της παρουσία στην DELEMA με την ανάληψη των καθηκόντων της Finance Manager.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόσφατα, στην ομάδα των Directors της εταιρείας επέστρεψε η Joanna Κασουλίδου, η οποία ανάλαβε τα καθήκοντα Project and Relations Director.

Βασισμένη στις αξίες και αρχές που την διέπουν από την ίδρυσή της, η DELEMA McCANN συνεχίζει τη λειτουργία της με σεβασμό προς τον πελάτη και την ομάδα της, με πλήρη διαφάνεια, χωρίς καμιά «κρυφή» χρέωση προς τον πελάτη, τοποθετώντας τον άνθρωπο και την ομαδικότητα στον πυρήνα της εργασιακής της κουλτούρας.

Πρωτοποριακή, με εξαιρετικά δημιουργικές και πολύ αποτελεσματικές εκστρατείες επικοινωνίας, προσανατολισμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, την κοινωνική ευθύνη και την καινοτομία, η DELEMA δημιουργεί ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον συνεχούς εξέλιξης και έμπνευσης. Η επένδυση στην προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων της, στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο της επικοινωνίας, αποτελεί σημαντικό παράγοντα τόσο για τους ίδιους όσο και για την εξέλιξη της εταιρείας.

Ταυτόχρονα η DELEMA ενισχύει την ομαδικότητα για να αισθάνεται το κάθε μέλος της, την ειλικρίνεια, την ασφάλεια, τον σεβασμό και την εμψύχωση, αλλά και να εισπράττει την εκτίμηση για την συμβολή του.

Η διαμόρφωση της εταιρείας σε ένα open-plan χώρο, ευνοεί τη συνεχή ομαδική εργασία και την ανταλλαγή ιδεών έτσι ώστε να καταλήγει στο καλύτερο αποτέλεσμα για το κάθε brand. Παράλληλα, παρέχει σύγχρονους χώρους όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να δουλέψουν τα project τους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με γραφεία για brainstorming, συναντήσεις, αλλά και ήσυχους χώρους για πιο «απαιτητικές» εργασίες.

Η DELEMA McCANN στηρίζει από την αρχή της ίδρυσής της, το προσωπικό της εταιρείας δίνοντας τη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι, όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Προσφέρει επίσης δημιουργικά events για τους εργαζόμενους αλλά και τα παιδιά τους, όπως και εκπλήξεις, που χαρίζουν ακόμη πιο πολλές και όμορφες στιγμές στο εργασιακό περιβάλλον.

Η DELEMA McCANN βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση με το βραβείο “Gender Equality Best Practice Employers in Europe” – ως μια από τις 5 εταιρείες σε ολόκληρη την Ευρώπη που στηρίζουν έμπρακτα την ισότητα των φύλων, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πρωτοποριακή της φιλοσοφία για ένα εργασιακό περιβάλλον με πλήρη ισότητα για όλους χωρίς διακρίσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!