ΜΕΝΟΥ

Νέα εποχή για την avaton με νέα φιλοσοφία και ψηφιακό προσανατολισμό

Ο κόσμος αλλάζει, η τεχνολογία εξελίσσεται, το πρόσωπο της αγοράς μεταβάλλεται και η avaton προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον. Με έμφαση στην ψηφιακή και δημιουργική στρατηγική, επαναπροσδιορίζει την ταυτότητά της και επανασυστήνεται.

Η avaton με σεβασμό στην επιτυχημένη πορεία που διένυσε τα τελευταία 13 χρόνια στο χώρο της Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφήμισης, εισέρχεται πλέον στη νέα εποχή με το rebranding της να εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρείας.

Η αλλαγή στο λογότυπο της avaton και η ανανέωση του προφίλ της εταιρείας, σηματοδοτεί το νέο προσανατολισμό Design.Create.Promote και αναδεικνύει τα στοιχεία του εκσυγχρονισμού, της εξέλιξης και της προσαρμογής της στη νέα ψηφιακή εποχή ThinkDigital. Το a – βασικό γράμμα του ονόματος και αρχικό γράμμα της avaton, γίνεται σημείο αναφοράς για το brand και σύμβολο της εταιρείας. Το a οπτικοποιεί τη νέα της ταυτότητα, ενώ η γραμματοσειρά και η χρωματική παλέτα, αποπνέουν εμπιστοσύνη, δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση και εξωστρέφεια, στοιχεία που χαρακτηρίζουν διαχρονικά την εταιρεία. Η νέα ιστοσελίδα της avaton, εκφράζει τη νέα προσέγγιση, χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και ευελιξία και ακολουθεί την αισθητική, τις ανάγκες και τις τάσεις Innovation.Creativity.

Αναφερόμενη στο repositioning και τη νέα εποχή στην οποία έχει εισέλθει η εταιρεία, η Founder και CEO της avaton, Μαίρη Χαρίτωνος επισημαίνει ότι: «Η avaton αλλάζει πρόσωπο, χαράζει νέα στρατηγική, γίνεται ακόμη πιο σύγχρονη, επενδύει σε νέες υπηρεσίες και αξιοποιεί τη δυναμική της ψηφιακής επικοινωνίας και του δημιουργικού σχεδιασμού. Μελετούμε και αντιλαμβανόμαστε τις νέες συνθήκες της αγοράς, ανταποκρινόμαστε με ευελιξία στα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις, ενώ ταυτόχρονα, διατυπώνουμε μια σαφή φιλοσοφία, που θέτει ως κύρια προτεραιότητα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Όλα αυτά τα χρόνια, παραμένουμε πιστοί και αφοσιωμένοι στους στόχους και το όραμα μας.

Αδιαμφισβήτητα προσθέτει η κυρία Χαρίτωνος, μεγαλύτερο επίτευγμα είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους πελάτες και συνεργάτες μας, τους οποίους η εμπνευσμένη ομάδα της avaton, θα συνεχίσει να οδηγεί στους απροσπέλαστους δρόμους της επιτυχίας!

Info:

E: info@avaton.cy | T: 22101143 | W: www.avaton.cy

Facebook & Instagram @avatoncommunications

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!