ΜΕΝΟΥ

MyPetrolina app και βγες πολλαπλά κερδισμένος!

To MyPetrolina app, η νέα εφαρμογή της Πετρολίνα, επιβραβεύει τις συναλλαγές σου με επώνυμα προϊόντα, δίνοντάς σου ακόμα την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα 1 BMW 420i coupé M sport και 50 δωροκουπόνια αξίας 100 ευρώ για καύσιμα κίνησης.

 Το MyPetrolina app είναι η εφαρμογή της Πετρολίνα που θα σε εκπλήξει, αφού σου δίνει την ευκαιρία, να μαζεύεις βαθμούς και να τους εξαργυρώνεις με επώνυμα προϊόντα, να διεκδικείς πλούσια δώρα, να επωφελείσαι τις αποκλειστικές προσφορές και να βρίσκεις πληροφορίες για το πλησιέστερο πρατήριο Petrolina, Agip και Eni.

Εύκολα και απλά, κατέβασε την εφαρμογή από το App store ή Google Play και κάνε εγγραφή ως μέλος δωρεάν. Στη συνέχεια κάνε συναλλαγή σε καύσιμα κίνησης P-EnergyMax (Unleaded 95/98 και Eurodiesel) ή/και λιπαντικά ΕNI, από τα πρατήρια Petrolina, Αgip και ENI.

Ταυτόχρονα, επωφελείσαι από τα σχέδια Ανταμοιβή και Μπλε, πληρώνοντας τις συναλλαγές σου, με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου ή της Ελληνικής Τράπεζας αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το MyPetrolina app και διεκδίκησε 1 BMW 420i coupé M sport, 50 δωροκουπόνια αξίας 100 ευρώ για καύσιμα κίνησης και πάρε δώρο 50 βαθμούς στο MyPetrolina Loyalty Programme!

 MyPetrolina app και βγες πολλαπλά κερδισμένος!

Αποκλειστικά για τα μέλη του MyPetrolina. Για την αγορά προϊόντων μέσω του προγράμματος επιβράβευσης, είναι απαραίτητη η οικονομική σας συνεισφορά. Για όρους και προϋποθέσεις και περισσότερες πληροφορίες www.petrolina.com.cy.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!