ΜΕΝΟΥ

Το ΜYMALL Limassol γιόρτασε τα 15 γενέθλια του

Το MYMALL Limassol διοργάνωσε ένα αξέχαστο και γεμάτο διασκέδαση τριήμερο φεστιβάλ για να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του, προσφέροντας αμέτρητες στιγμές γέλιου και χαράς στα παιδιά. Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως βόλτες με άλογα και πόνυ, τραμπολίνα bungee jumping, ιπτάμενους ελέφαντες, συγκρουόμενες βάρκες, πισίνα με μπάλες waterwalker, τοξοβολία, φουσκωτά παιχνίδια, VR παιχνίδια, τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα και πολλές άλλες δραστηριότητες που δημιούργησαν αξέχαστες οικογενειακές στιγμές.

Για τους μικρούς επισκέπτες υπήρχαν επίσης δωρεάν διασκεδαστικά παιχνίδια, όπως παραστάσεις παπαγάλων, πασχαλινά παιχνίδια, παραστάσεις από σχολές χορού και μουσικής, αυτόγραφα ποδοσφαιριστών κ.ά! Οι μαζορέτες της Λεμεσού έδωσαν επίσης το παρόν, προσθέτοντας στη γιορτινή ατμόσφαιρα με τις εμφανίσεις τους.

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού των SoMe Αναστασία Πηνιώτη, παρέλαβε το βραβείο της την Κυριακή από τον Δήμαρχο Νίκο Νικολαΐδη, ένα οικογενειακό ταξιδιωτικό πακέτο στη Ρόδο, προσφορά της Let’s Go Tours by Amathus. Ακολούθησαν ομιλίες από τον κ. Αντρέα Χατσιμητσή, τη Φωτεινή Τσιρήδου και τον Δήμαρχο.

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από ‘Inspired Family Fun’ με χορηγό επικοινωνίας το LoveFm και υποστηρίχθηκε από τους χορηγούς Let’s Go Tours by Amathus, τον χυμό ENA, καθώς και από τον Δήμο Λεμεσού, τον Δήμο Ύψωνα και το Ocean Basket.

Τέλος, το MYMALL Limassol, ευχαριστεί όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε εκείνο το τριήμερο και έκανε τα 15 γενέθλια του MYMALL τόσο ξεχωριστά.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!