ΜΕΝΟΥ

Η MPM IMPORTS διακρίθηκε ως Ένας από τους Κορυφαίους Εργοδότες στην Έρευνα Great Place to Work®

Η MPM IMPORTS LTD, αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες στην πρόσφατη έρευνα της Great Place to Work®, μιας εξειδικευμένης συμβουλευτικής εταιρείας με παγκόσμια παρουσία σε 70 χώρες και περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη μελέτη και έρευνα του εργασιακού περιβάλλοντος.

Πιστή στις αξίες της, η MPM IMPORTS δεσμεύεται να δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου η αποδοχή, η ισότητα ανεξαρτήτου φύλου, εθνικότητας και σεξουαλικής προτίμησης αποτελούν θεμέλια της εργασιακής πραγματικότητας. Η συνεργασία της με φορείς όπως οι Accept Cyprus, Hope For Children, και Europa Donna, αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής της σε κοινωνικά θέματα.

Βασιζόμενη στα θετικά αποτελέσματα και τη συνεχή δέσμευσή της, η MPM IMPORTS συνεχίζει να ενισχύει την εργασιακή κουλτούρα της προς όφελος όλων των εμπλεκομένων και δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί ένα Great Place to Work!

Ανακοινώνοντας την επιτυχή πιστοποίηση της εταιρείας ο Γενικός Διευθυντής του Great Place To Work®., Κυριάκος Ιακωβίδης, ανάφερε, «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν παραδοσιακές οικογενειακές επιχειρήσεις του τόπου μας επιλέγουν να ελέγχουν την ποιότητα του εργασιακού τους περιβάλλοντος με πρόθεση βέβαια πάντα τη συνεχή αναβάθμιση του. Συγχαίρουμε την MPM Imports μια εταιρεία με 90 χρόνια ιστορίας που σήμερα βρίσκεται στα χέρια της 4ης γενιάς, για την επιτυχή πιστοποίηση τους και τις δράσεις που γενικά στοχεύουν στη συνεχή εξέλιξη του οργανισμού.»

Σχετικά με την MPM IMPORTS:

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς των καλλυντικών, των ταξιδιωτικών ειδών, και των ελαστικών από το 2013. Με μια πλούσια γκάμα γνωστών brands, η MPM IMPORTS καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της με υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακά προϊόντα. Τα καταστήματα Beauty Bar και Travel Stories αντιπροσωπεύουν την παρουσία της εταιρείας στον κλάδο του λιανικού εμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες:  www.mpmimports.com.cy/

Σχετικά με το Great Place to Work®:

Το Great Place to Work® αποτελεί μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη οργάνωση με ειδίκευση στη μελέτη και αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος. Με βάση αντικειμενικά κριτήρια και διαγνωστικά εργαλεία, παρέχει ποιοτικές εκτιμήσεις για την ποιότητα της εργασιακής ζωής και την κουλτούρα των εταιρειών.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!