ΜΕΝΟΥ

Ο Συνδέσμος Μωρά Θαύματα ευχαριστεί την εταιρεία Μιτσίδη

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα και η εταιρεία Μιτσίδη παρέδωσαν πρόσφατα με πολλή αγάπη στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, ένα σύστημα φωτοθεραπείας τελευταίας τεχνολογίας, αξίας €6,000.

Το συγκεκριμένο σύστημα φωτοθεραπείας το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία LED και fiber-optics, προάγει την εντατική και αποτελεσματική θεραπεία του ίκτερου στα πρόωρα νεογνά. 

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Έλενα Μεγαλέμου Τριανταφυλλίδη, ευχαρίστησε θερμά την κα Μαριέττα Μιτσίδου  για τη διαχρονική στήριξη και προσφορά της εταιρείας Μιτσίδη προς τα «Μωρά Θαύματα».

Φέτος και για 7η συνεχή χρονιά, η εταιρεία Μιτσίδη μέσω της καθιερωμένης πασχαλινής εκστρατείας κοινωνικής ευθύνης «Ζυμώνουμε με αγάπη για τα θαύματα της ζωής», συνέβαλε σημαντικά συνεισφέροντας όλα τα έσοδα της εκστρατείας για την αγορά του συστήματος φωτοθεραπείας.

Η κα Έλενα Μεγαλέμου τόνισε ότι η εταιρεία Μιτσίδη από το 2018 μέσω του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα πρόσφερε για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ), εξειδικευμένα μηχανήματα άνω των 60,000 ευρώ.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!