ΜΕΝΟΥ

MoonWalk 2023 – Blue Moon Edition

Ο μεγαλύτερος και ο πιο μελωδικός περίπατος της Κύπρου κάτω από την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού.

Στο φετινό ραντεβού θα συμμετέχουν περισσότεροι από 132 μουσικοί σε 30 μουσικές σκηνές κάτω από την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, με δωρεάν είσοδο, κατά μήκος του ομορφότερου παραλιακού πεζόδρομου της Κύπρου. Το φετινό ραντεβού του MoonWalk 2023, έχει ανανεωθεί για την Πέμπτη 31 Αυγούστου, από τις 20:00 μέχρι τις 23:00.

Εναρκτήριο σημείο του μοναδικού αυτού μουσικού και μελωδικού περιπάτου αποτελεί το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Περνέρα, και ολοκληρώνεται μετά από 5 χιλιόμετρα στην παραλία του «Fig Tree Bay» στον Πρωταρά. Ενώ ταυτόχρονα, οι περιπλανητές θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πανσέληνο μέσα από τα τηλεσκόπια του Κυπριακού Οργανισμού Αστρονομίας που θα είναι τοποθετημένα σε συγκεκριμένο σημείο κατά μήκος του πεζόδρομου.

Το φετινό MoonWalk, επίσης, είναι αφιερωμένο εις μνήμην της «Μαστόρισσας» του Κυπριακού παραδοσιακού τραγουδιού, Κυριακούς Πελαγία.

Κατά την διάρκεια του MoonWalk οι παρευρισκόμενοι να συμμετάσχουν στο τέσσερις διαφορετικούς διαγωνισμούς φωτογραφίας / βίντεο.

Μπορείτε από σήμερα να δείτε τον χάρτη του MoonWalk 2023 όπου έχει δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://moonwalk.com.cy με όλα τα ονόματα των μουσικών μπαντών, να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο από το MoonWalk για να μπείτε στον διαγωνισμό ή και για να δηλώσετε συμμετοχή για το MoonWalk 2024.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!