ΜΕΝΟΥ

«ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ»

Στα πλαίσια των εορτασμών της Παγκόσμιας Μέρας Σπάνιων Νοσημάτων, 28 Φεβρουαρίου 2022 ο Σύνδεσμός μας διοργανώνει την καμπάνια ‘28 Μέρες…Ένα Σπάνιο Ταξίδι’ με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τις Σπάνιες Παθήσεις. Κάθε μέρα, το μήνα Φεβρουάριο θα αναρτάτε μια πληροφορία σχετικά με τα σπάνια γενετικά νοσήματα είτε επιστημονική είτε βιωματική μέσω ενός ανοιχτού Group στο “Facebook” www.facebook.com/groups/rarediseasemonthbymonadikaxamogela/.

Σας καλούμε όπως:

  • Συνδέσετε το συγκεκριμένο Facebook group στην εταιρική σας σελίδα.
  • Μέσω των καθημερινών μας αναρτήσεων, μπορείτε να “αλληλοεπιδράσετε” με σχόλια ή φωτογραφίες.
  • Στις 28 Φεβρουαρίου φοράμε όλοι τα blue jeans (jeans for genes γιατί 80% των Σπάνιων παθήσεων οφείλονται σε γονιδιακό λάθος) και φωτογραφιζόμαστε με τα χέρια ψηλά, ή εναλλακτικά δημιουργούμε αναρτήσεις στηρίζοντας τους συμπολίτες μας με σπάνια γενετικά νοσήματα χρησιμοποιώντας υλικό από το κοινό μας ταξίδι των 28 ημερών.

 Οι παραπάνω δράσεις δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι αλληλένδετες.

 Η βοήθεια σας στη διάδοση των πραγματικών δεδομένων για τα σπάνια νοσήματα στην Κυπριακή κοινωνία είναι πολύ σημαντική διότι «Μόνος είμαι σπάνιος… μαζί είμαστε δυνατοί»

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σύνδεσμό μας www.monadikaxamogela.com και για το Πολυθεματικό Κέντρο Αξιολόγησης και Παρέμβασης που διαχειρίζεται ο Σύνδεσμό μας www.monadikacenter.com.cy.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!