ΜΕΝΟΥ

Μοίρασε δώρα και χαρά η …… REMEDICA!

Το φως των γιορτών δε φτάνει σε όλους όπως θα έπρεπε… Ειδικά στις οικογένειες με παιδιά που νοσούν, καθώς θαμπώνει μπροστά στον φόβο, στην αγωνία, στο άγχος, στην απόγνωση…

Η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία REMEDICA, γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, ανέλαβε και πάλι μια συγκινητική πρωτοβουλία και χάρισε Πασχαλινά δώρα και χαμόγελα στους μικρούς ήρωες που δίνουν τον δικό τους μεγάλο αγώνα ζωής.

«Στόχος μας, πίσω από κάθε μάσκα προστασίας, να «ανθίσει» και ένα χαμόγελο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής της Remedica Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου. «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές παθήσεις όπως ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας, αφού οι γιορτινές ημέρες, πιθανότατα θα περάσουν απαρατήρητες. Αυτά τα παιδιά, ωριμάζουν συναισθηματικά με ταχύτατο ρυθμό, γι’ αυτό κι εμείς ως Remedica, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και με άλλες τέτοιες ενέργειες για τη στήριξη των παιδιών», κατέληξε.

H εταιρεία, στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης, και ως ένδειξη αλληλεγγύης ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας, πρόσφερε σήμερα στους μικρούς ασθενείς των παιδιατρικών τμημάτων των Γενικών Νοσοκομείων του κράτους, σοκολατένια πασχαλινά αυγά.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με παρουσία σε 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Σήμερα πια, το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 350 φαρμακευτικά προϊόντα.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!