ΜΕΝΟΥ

Μια «Ζεστή Αγκαλιά» από την ΕΚΟ Κύπρου!

Η ΕΚΟ Κύπρου προσφέρει μία «Ζεστή Αγκαλιά», διαθέτοντας δωρεάν περισσότερα από 300,000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης σε δεκαπέντε Κοινωφελή Ιδρύματα, καθώς και στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και όλους τους μήνες του χειμώνα, η ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζει να βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στον άνθρωπο και την κοινωνία.

Τη νέα σημαντική ενέργεια προσφοράς που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου, ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, στη Λευκωσία. Εκτός από τα στελέχη της ΕΚΟ Κύπρου, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Υπουργός Υγείας, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, ο τέως Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, ο Διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου, κοινοτάρχες και πρόεδροι Κοινωφελών Ιδρυμάτων και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, οι οποίοι παρακολούθησαν την παρουσίαση της ενέργειας και στο τέλος παρέλαβαν -ως δώρο- αυθεντικά κυπριακά εδέσματα από διάφορες ορεινές περιοχές.

Αφού ευχαρίστησε τον τέως Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, κ. Κώστα Χαμπιαούρη, για τη σημαντική συμβολή του, όπως και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της ενέργειας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Η αγάπη και η προσφορά απέναντι στον συνάνθρωπο αποτελούν μέρος των διαχρονικών αξιών της ΕΚΟ Κύπρου. Έτσι, μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζουμε Κοινωφελή Ιδρύματα ορεινών περιοχών της Κύπρου, καθώς και το Μακάρειο Νοσοκομείο, κάνοντας έτσι τη διαμονή των συνανθρώπων μας… όσο πιο ζεστή γίνεται».

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!