ΜΕΝΟΥ

Μες τη ζωή μαζί: Το jingle που αγαπήσατε έγινε τραγούδι!

O Λούκας Γιώρκας και η ΚΕΑΝ παρουσιάζουν το απόλυτο soundtrack των πιο όμορφων στιγμών μας που κυκλοφορεί στο Spotify από την Cobalt.

Τη νέα της διαφημιστική καμπάνια λάνσαρε πρόσφατα η ΚΕΑΝ, ένα μοναδικό τηλεοπτικό σποτ γεμάτο συναισθήματα, χαρά και αισιοδοξία με πρωταγωνιστή τον Κύπριο τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα και το ξεσηκωτικό jingle «Μες τη Ζωή Μαζί», σε στίχους και μουσική του ίδιου το οποίο γράφτηκε ειδικά για την εταιρεία και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην περσινή καλοκαιρινή της καμπάνια.

Το jingle όμως ήταν μόνο η αρχή, αφού εξελίχθηκε σε ένα ολοκληρωμένο τραγούδι, πάντα σε σύνθεση, στίχους και ερμηνεία του Λούκα Γιώρκα που είναι βέβαιο πως θα εξελιχθεί στο soundtrack κάθε όμορφης, χαρούμενης, κεφάτης και ανέμελης στιγμής που μοιραζόμαστε παρέα με τα προϊόντα της ΚΕΑΝ.

Η Deputy Marketing Manager του Ομίλου ΚΕΑΝ, Μαρία Οδυσσέως, δήλωσε σχετικά: «Η ΚΕΑΝ απέδειξε ότι είναι πολλά περισσότερα από ένα καταναλωτικό προϊόν. Είναι συναίσθημα, είναι φρεσκάδα, είναι δροσιά, είναι ανεμελιά, είναι χαρούμενες στιγμές που μοιραζόμαστε με τους καταναλωτές που πλέον τους βλέπουμε σαν φίλους. Άλλωστε κάνουμε παρέα για περισσότερο από 70 χρόνια, με τα προϊόντα της ΚΕΑΝ να συνοδεύουν κάθε στιγμή της ζωής μας, από την πιο απλή μέχρι την πιο σημαντική. Αυτήν ακριβώς τη στενή σχέση που έχουμε αναπτύξει ως ΚΕΑΝ  με τον κόσμο θέλουμε να αναδείξουμε με το υπέροχο και ξεσηκωτικό τραγούδι που έγραψε ο μοναδικός Λούκας Γιώρκας ειδικά για την περίσταση και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Κατάφερε να απογειώσει την καμπάνια και να αποδώσει απόλυτα τα μηνύματά της, γεμίζοντάς όλους μας με συναισθήματα χαράς, ζωντάνιας και αισιοδοξίας”

Ο Λούκας Γιώρκας με τη σειρά του δήλωσε: «Ως Κύπριος, έχω μεγαλώσει με τα προϊόντα της ΚΕΑΝ και νιώθω μια ιδιαίτερη σύνδεση με το brand. Το jingle που συντρόφευσε την περσινή καμπάνια έγινε αμέσως αγαπητό από τον κόσμο και όλοι με ρωτούσαν που μπορούν να βρουν το τραγούδι δηλώνοντας έκπληκτοι όταν τους έλεγα ότι υπάρχει μόνο το ρεφρέν. Με την ΚΕΑΝ νιώσαμε ότι πρέπει να υπάρξει συνέχεια, ότι έχουμε περισσότερα να πούμε για τα όμορφα συναισθήματα που βγάζει το σλόγκαν “Μες τη ζωή μαζί”, ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη ιστορία που περιμένει να ειπωθεί. Έτσι επανήλθαμε φέτος με ολόκληρο το τραγούδι που ελπίζουμε ότι θα αγαπηθεί το ίδιο και θα συντροφεύσει τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές μας. Γιατί δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα απ’ το να είσαι “μες τη ζωή μαζί” μ’ αυτούς που αγαπάς”

Ακούστε το τραγούδι “Μες τη ζωή μαζί” στο Spotify

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!