ΜΕΝΟΥ

Για 5η χρονιά Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος η Medochemie

Το βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για το έτος 2023, απένειμε στη Φαρμακοβιομηχανία Medochemie ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024.

Η ανώτατη αυτή διάκριση εντάσσεται στο πλαίσιο των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις και απονέμεται στη Medochemie για πέμπτη συνεχή χρονιά, ως αναγνώριση των προσπαθειών της εταιρείας για τη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης και την εφαρμογή περιβαλλοντικά ορθών επιχειρηματικών πρακτικών.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Medochemie ο Δρ. Χριστάκης Σεργίδης, Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Εταιρείας.

Η Medochemie προάγει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, μέσα από μια σειρά δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαχείριση των αποβλήτων, μεταξύ των οποίων η τοποθέτηση κομποστοποιητών στα σχολεία, η δενδροφύτευση στην καμένη περιοχή της Επταγώνιας, ο καθαρισμός παραλιών, η εγκατάσταση ειδικής «Μπασκέτας Ανακύκλωσης PMD» και η τοποθέτηση ανακυκλώψαρων για τη συλλογή πλαστικών από τις ακτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξιολόγηση όλων των υποψηφίων έγινε στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων, που στηρίζουν το θεσμό των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!