ΜΕΝΟΥ

Με τρία πληρώματα στο Venus Rally η Petrolina Racing Team

Ο αγώνας θα αναδείξει το νικητή του Παγκύπριου Πρωταθλήματος

 Με τρία πληρώματα η Petrolina Racing Team συμμετέχει στο Venus Rally, τον τελευταίο αγώνα του Honda/Galatariotis-Eni Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2021. Ο αγώνας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 11 με 12 Δεκεμβρίου 2021 στην Πάφο, θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή του φετινού Πρωταθλήματος.

Η Petrolina Racing Team συμμετέχει στον κρίσιμο αυτό αγώνα, με τους Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου, οι οποίοι θα αγωνιστούν με αυτοκίνητο Volkswagen Polo GTI R5, τους Παναγιώτη Γιάγκου και Λεωνίδα Χριστοφή που θα τρέξουν με όχημα Hyundai R5, και το πλήρωμα των Χρίστου Δημοσθένους και Κύπρου Χριστοδούλου με Skoda Fabia R5. Και τα τρία πληρώματα της Petrolina Racing Team συμμετέχουν στο Venus Rally με αξιώσεις, έχοντας συγκεντρώσει σημαντικές βαθμολογίες κατά τους προηγούμενους αγώνες.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου μπροστά από την πλατεία Δημαρχείου της Πάφου και θα ακολουθήσουν διαδρομές σε ολόκληρη την επαρχία. Ο τερματισμός αναμένεται γύρω στις 2:00 το μεσημέρι της Κυριακής, οπότε και θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2021.

Η Πετρολίνα, με τη διαχρονική στήριξή της στον αθλητισμό, μέσω της δυναμικής παρουσίας της Petrolina Racing Team, πρωταγωνιστεί και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η Πετρολίνα εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!