ΜΕΝΟΥ

Με την προσθήκη ενός ακόμα επίσημου πρεσβευτή η Toyota Κύπρου κοιτάζει υπερήφανα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι

H Toyota Κύπρου επέλεξε να χρήσει ως τον δεύτερο επίσημο πρεσβευτή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι  τον κορυφαίο Κύπριο αθλητή της Ενόργανης Γυμναστικής κ. Μάριο Γεωργίου.

Το επίσημο χρίσμα, του πρεσβευτή, δόθηκε από την Toyota Κύπρου στον Μάριο Γεωργίου σε μια τελετή, που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο της Toyota στη Λευκωσία, κατά την οποία ο κ. Δικράν Ουζουνιάν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota Κύπρου και ο κ. Λούκας Λεωνίδου, Marketing & CX Manager, της Toyota Κύπρου, παρέδωσαν στον αθλητή ένα ολοκαίνουργιο Toyota Yaris Cross, δηλώνοντας την έμπρακτη στήριξη και αναγνώριση της εταιρείας προς τον δεύτερο επίσημο πρεσβευτή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι .

Έτσι σε συνέχεια της στήριξής της προς τον Μίλαν Τραΐκοβιτς η Toyota Κύπρου θα εκπροσωπείται πλέον στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες από δύο επίσημους πρεσβευτές στο πλαίσιο της εκστρατείας Start Your Impossible, μέσω της οποίας η Toyota ως Παγκόσμιος Εταίρος Κινητικότητας των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων συμβάλλει στην καλλιέργεια και την ενίσχυση της ολυμπιακής κουλτούρας.

Ως Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, η TOYOTA έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργία ειρηνικών κοινωνιών χωρίς διακρίσεις, μέσω του αθλητισμού, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύεται για την ανάπτυξη μιας αειφόρου κοινωνίας, προωθώντας το δικαίωμα όλων στη μετακίνηση. Η συνεχής βελτίωση και ο σεβασμός στον άνθρωπο αποτελούν κοινές αξίες για την TOYOTA και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι ενώνουν όλη την υφήλιο με το αίσθημα της φιλίας και της αλληλεγγύης, εξυμνώντας τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπου.

Στο πλαίσιο αυτό όλοι οι αθλητές του κόσμου προσεγγίζονται ως μια ενιαία παγκόσμια ανθρώπινη ομάδα με κοινές επιδιώξεις και στόχους παρόμοιες με αυτές που ενστερνίζεται η Toyota με τη φιλοσοφία της, η οποία εστιάζεται στην απελευθέρωση της ανθρώπινης δυναμικής και την κατάκτηση κάθε φαινομενικά ανέφικτου στόχου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, η Toyota έκανε εφικτό το ακατόρθωτο μέσα από την καινοτομία και το πάθος, επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς την έννοιά του. Έτσι η αμείωτη θέληση των αθλητών να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να κατακτήσουν τα όνειρά τους, που πολλές φορές φαντάζουν αδύνατα, παρέχει στην Toyota έμπνευση και ενδυνάμωση, ώστε να παραμένει πιστή στη δέσμευσή της, αφενός για τη δημιουργία ακόμα καλύτερων οχημάτων και αφετέρου για την ανάπτυξη λύσεων μετακίνησης που επιτρέπουν σε όλους να απολαμβάνουν τη ζωή και να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος με ελευθερία πρόσβασης από όλους.

www.toyota.com.cy

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!